NAJBOLJE PRIJATELJICE

FOTO: POZNATE BLOGERICE I ZVIJEZDE INSTAGRAMA GOLE NA HVARU Ljepotice uživaju u plažama i poručuju: 'Hrvatsko se more ne može usporediti ni sa čim'

 Instagram
 

Poznate australske blogerice koje promoviraju putovanja, Emily Hutchinson i Olive Cooke, našle su se ovih dana i u Hrvatskoj odakle objavljuju prekrasne fotografije. Kako se čini, obilaze uglavnom Jadran i nacionalne parkove i - oduševljene su!

Nakon Portugala, Španjolske i Italije ove godine su Emily i Olive odlučile zaplivati i na našoj obali, i obožavatelji su oduševljeni! Kako i ne bi bili kad blogerice objavljuju fotke s Hvara u toplesu ili sa skrivenih plaža na kojima se kupaju gole.

Doduše, očito su imale sreće i nisu se susrele sa zabranama u nekim dalmatinskim mjestima jer su uz fotografiju na kojoj se kupaju gole napisale: ‘Zadnja tri dana samo golotinja i ovo… Super mi je kako progresivnu Europu uopće ne dira kad vam sve visi…’ Ispod jedne fotografije na kojoj skaču u more napisale su: 'Hrvatsko se more ne može usporediti ni sa čim...' Izazovne su fotke objavile i s Plitvica i Krke.

Inače, djevojke iz Pertha su se proslavile još prije dvije godine kad su postale najpoznatije frendice s društvenih mreža. Danas zajedno imaju skoro 350.000 fanova i bave se samo putovanjima. Poznate su i po tome što se ne srame našaliti na vlastiti račun, bilo na račun zajedničke prošlosti ili trenutnih avantura.

Washing away the stress of the GOT finale #holyshit #imshook

A post shared by Emily Hutchinson (@emelinaah) on

Croatian water is like nothing else Another one for the couple album @emelinaah

A post shared by OLIVE ROSE COOKE. (@olivecooke) on

Pod fotografijama iz Hrvatske dobile su nebrojeno mnogo komentara ljudi iz cijelog svijeta koji se dive našoj obali, tagiraju jedni druge uz napomenu 'evo zašto želim doći ovdje' i uz obećanja da će sigurno posjetiti ova divna mjesta.

Gollum does Krka national park @sir_thelabel

A post shared by Emily Hutchinson (@emelinaah) on

The Croatian pedicure @faeswim

A post shared by Emily Hutchinson (@emelinaah) on

Spotted : two little Potato's washing all the tiny pebbles from our nooks and crannys in Croatia @olivecooke

A post shared by Emily Hutchinson (@emelinaah) on

Lil rock lobster

A post shared by OLIVE ROSE COOKE. (@olivecooke) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 00:03