ODUŠEVLJENE HRVATSKOM

'HAVAJI, IMATE KONKURENCIJU!' Čarobne slike egzotičnih ljepotica sa Krke očarale sve: 'Smrzavamo se, ali sve je super jer smo u magičnoj Hrvatskoj!'

 Instagram

Dok se dnevna temperatura zraka na šibenskom području ovih dana kreće se oko 15 stupnjeva, temperatura mora izmjerena jutros iznosila je, zanimljivo, čak 21 stupanj. Ipak, Krka je sigurno za nekoliko stupnjeva hladnija, no ovim odvažnim djevojkama koje su u turističkom posjetu Hrvatskoj to nimalo ne smeta.

- Smrzavamo se, ali sve je super jer smo u Hrvatskoj - napisala je na Instagramu Kimmi Stacey, egzotična ljepotica koja se sa svojim prijateljicama prije nekoliko dana okupala na Krki.

Stacey, koja inače živi na Havajima, a trenutno je na studentskoj razmjeni u Njemačkoj, sudeći po objavljenim fotografijama već je posjetila puno europskih gradova, od Amsterdama do Pariza. No, Hrvatskom je oduševljena.

- Havaji, imate konkurenciju! Hrvatska je magično mjesto - napisala je pod fotografijama koje prikazuju djevojke u kupaćim kostimima na pustoj plaži u Splitu i na Velom Drveniku gdje su se okušale u ronjenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:40