NI SOBE NI VEČERE

HRVATSKE MATURANTE NASAMARILA SLOVAČKA AGENCIJA Doputovali u Bratislavu, a u hotelu ih dočekalo iznenađenje: 'A što biste vi, nemamo vas na popisu'

Maturantima Tehničke škole Pula četverodnevni izlet u Bratislavu gotovo se pretvorio u noćnu moru. Prvo se otegnuo prelazak granice, pa su na cilj stigli umorni i gladni tek kasno navečer. No, na recepciji hotela 'Tatra', gdje su maturanti očekivali da će ih dočekati s kasnom večerom, za njih nije bilo ni večere ni soba!

Jednostavno, nikog od njih 68 nije bilo na popisu gostiju jer njihov dolazak uopće nije bio prijavljen hotelu.

Odmah su zvali Florisa Milohanovića iz pulske agencije Zeatours, kojoj su uplatili aranžman, te im je nakon njegove intervencije pronađen smještaj.

Milohanović je za Glas Istre pojasnio da je posao rezervacije smještaja trebala odraditi partnerska agencija iz Bratislave, Infinity Travel Sport, s kojom je surađivao i prošle godine.

"I tada smo bili u hotelu 'Tatra' koji mi se svidio i zbog lokacije i zbog kvalitete. Tako da ovo sada nije bila naša prva suradnja, ali je definitivno posljednja", rekao je Milohanović.

"Kada sam čuo što se dogodilo, najbitnije je bilo naći djeci smještaj. Zahvaljujući dva desetljeća dugoj suradnji, alarmirao sam brojne turističke vodiče iz Bratislave koji su se odmah raspršili u potrazi za alternativnim smještajem. Hotel Tatra ih je ipak primio tu noć, a drugu noć smo našli drugi hotel koji je neke svoje goste prebacio u apartmane na obližnjem jezeru da bi naši maturanti mogli svi biti smješteni kod njih. To je prava sreća jer se u Bratislavi upravo održava i summit i sve je bilo rasprodano devet mjeseci unaprijed zbog sudionika summita, brojnog osiguranja, novinara…", prepričao je slijed događaja za Glas Istre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:42