WORLD MATCH RACING TOUR

JEDRILIČARSKO-ZABAVNI SPEKTAKL CROATIA MATCH CUP PRVI PUTA U HRVATSKOJ Poreč će biti domaćin neviđenim morskim vratolomijama i vrhunskoj zabavi

 Ian Roman

U Poreču će se od 25. do 28. svibnja ove godine održati jedinstveni jedriličarsko-zabavni spektakl pod nazivom Croatia Match Cup zahvaljujući kojem će se u ovom prekrasnom istarskom gradiću okupiti svjetska nautička elita među kojom će se naći i naši zlatni olimpijci iz Rija Šime Fantela i Igor Marenić.

Deset posada iz SAD-a, Švedske, Danske, Nizozemske, Francuske i Poljske natjecat će se u dvobojskom jedrenju u uvali Peškera na tek stotinjak metara od obale, a gledatelji će njihova nadmetanja prepuna skokova, naglih zaokreta i pravih akrobacija luksuznih katamarana klase M32 pratiti sasvim besplatno.

4th March 2016. Fremantle, WA. World Match Racing Tour.
Ian Roman

Samo za ovo prigodu, jedan od najljepših jadranskih zaljeva koji je smješten tik uz staru gradsku jezgru Poreča pretvorit će se u veliko gledalište s kojeg će publika bodriti naše dečke nastojeći im pomoći da se plasiraju dalje u natjecanje i uđu u sportsku povijest.

Kako bi im navijanje prošlo što ugodnije, u Peškeri će se posjetitelji za vrijeme trajanja treninga i utrka, od 10 do 17 sati, moći okrijepiti originalnim street food delicijama inspiriranim gastro posebnostima četiriju domaćih regija (Istre, Dalmacije, kontinentalne Hrvatske i Slavonije) te vinima naših najboljih vinara ili pratiti nadmetanja uz koktele u savršeno pozicioniranom Beach baru, a najmlađima su na raspolaganju besplatne aktivnosti osmišljene samo za njih!

Na After race partyju oko 17 sati započet će zagrijavanje za večernji program. To će biti i idealna prilika za bolje upoznavanje s natjecateljima. Jedrenje je sport znan upravo po ovoj vrsti neobaveznog druženja tijekom kojeg se često sklapaju i unosni poslovi zbog čega će se u Poreču zasigurno moći vidjeti i brojna domaća, ali i strana lica iz svijeta estrade te biznisa.

Od 19 do 21 sat na pozornicu se penje DJ kao uvod u vrhunac večeri. Čast da nastupi na otvorenju, u četvrtak 25.5., pripala je najvećoj regionalnoj zvijezdi Željku Joksimoviću, dok će u petak, 26.5. koncert održati Neki novi klinci- Balašević tribute band, u subotu 26.5. Zabranjeno pušenje, a u nedjelju, 27.5. nakon proglašenja pobjednika u 18 sati Poreč će na noge dići Simon & Rovinj Music Lab.

Neponovljiva atmosfera jedinstvenog porečkog ambijenta udahnut će sasvim novi život legendarnim hitovima, a spektakularna scenografija, upotpunjena zvjezdanim nebom i prirodnom akustikom zaljeva, dodatno su jamstvo provoda za pamćenje. Nakon žive svirke zabava se u uvali Peškera nastavlja do ranih jutarnjih sati. Službeni kraj programa je u 4 sata ujutro.

Ulaz na Neke nove klince-Balašević tribute band te Simon & Rovinj Music Lab je slobodan. Ulaznice za koncert Željka Joksimovića prodaju se po cijeni od 70 kn u sustavu Eventim, kao i za koncert Zabranjenog pušenja po cijeni od 40 kn. Moguća je kupnja i Odličnog paketa ulaznica po cijeni od 90 kn za oba koncerta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:52