OD KAVIJARA DO POZLAĆENE KUPAONICE

VIDEO: OVAKO IZGLEDA LUKSUZ PRVE KLASE Bloger otkrio što uistinu znači let za koji karta košta 142.000 kune i u čemu je sve uživao

 Screenshot / YouTube

Moglo bi se reći da niste upoznali luksuz dok se niste okupali u prostranoj, pozlaćenoj kupaonici napunjenoj organskim proizvodima za njegu tijela, a sve to skupa na deset kilometara visine.

Filmaš i YouTuber Casey Neistat zabilježio je kamerom svoj 14-satni put od Dubaija do New Yorka, i to jednim od najluksuznijih zrakoplova.

Sjedalo koje bi ga inače stajalo 21.000 dolara (142.000 kuna) dobio je besplatno. Premda se čini prilično suludo izdvojiti 140.000 kuna za avionsku kartu, prije nego što donesete taj sud, pogledajte u kakvim je sve čudesima Casey uživao.

Automatske rolete na prozorima, kavijar i osobni mini bar samo su neke od pogodnosti koje donosi taj vrtoglavi iznos, piše Huffington Post.

Casey je na letu zapravo imao svojevrsni apartman samo za sebe. Proizvodi za njegu kože, mjesta za noge koliko vam srce želi, veliki ekran, sjedalo koje se pretvara u udoban ležaj, poklon paketi, sve su to samo neke od pogodnosti koje si samo najbogatiji mogu priuštiti.

Ostatak koji uključuje luksuznu kupaonicu pogledajte u videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:15