POSAO IZ SNOVA

VOLITE LUKSUZ I PUTOVANJA? Provjerite ovaj oglas za posao koji nudi 3 mjeseca odsjedanja u najljepšim vilama svijeta i plaću od 10 tisuća dolara!

 Profimedia, imageBROKER

Trebate novi posao? Volite putovanja, luksuz i društvene mreže? Putnički klub Thirdhome nudi posao vam iz snova.

Vaš zadatak je putovati svijetom 3 mjeseca sa svim plaćenim troškovima i plaćom od 10 tisuća dolara mjesečno te pritom odsjedati u najluksuznijim vilama koje možete zamisliti - prenosi portal Moj posao.

Ponuda djeluje nestvarno, a ono što se od vas očekuje je tečno poznavanje engleskog jezika te dijeljenje svojih iskustava putem društvenim mreža i blogova. Kako biste zadovoljili postavljene kriterije od vas se očekuje i visoka razina pismenosti te mogućnost tromjesečnog putovanja u razdoblju od kolovoza do studenog.

Nužno je i iskustvo u društvenim medijima i pisanju, a prijaviti se mogu svi oni koji imaju sposobnost izvrsnog izražavanja putem riječi, fotografije i videa. Također, iskusni putnici imaju prednost pri prijavljivanju za ovaj privlačan posao.

Kako biste zadovoljili kriterije poslodavca iz snova, potrebno je ispuniti i osnovne uvjete poput važeće putovnice, vozačke dozvole i potvrde o nekažnjavanju.

I kad pomislite da bolje ne može - može. Na dijelu putovanja može vam se pridružiti osoba po vašem izboru, kojoj će putni troškovi biti naplaćeni, no svi troškovi na zasad nepoznatim lokacijama bit će pokriveni.

Dakle, razmislite što ste planirali raditi ovoga ljeta i iskušajte svoju sreću.

Prijaviti se mogu ljudi iz cijeloga svijeta, i to putem jednominutnog videa u kojem ćete objasniti zašto ste baš vi najbolja osoba za posao iz snova.

Prijavu šaljete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a informacije o poslodavcu i poslu potražite na službenoj ili Facebook stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:40