POSAO ZA (NE)POŽELJETI

ŠAPTAČ KONJIMA, ŠAPTAČ PSIMA...ŠAPTAČ VAGINAMA? Sve žene su pomahnitale zbog njujorškog kirurga: 'On jedini ima savršenu formulu...'

Njegovo ime pročulo se diljem svijeta, a žene iz raznih zemalja prelaze stotine i stotine kilometara kako bi im upravo on podario željen izgled intimnog područja.

Njujorškog kirurga Amira Marashia nazivaju 'Šaptačem vaginama'. Simpatični doktor danonoćno radi na kreiranju 'savršenih' vagina, a godišnje izvede stotinjak ovakvih operacija – piše DailyMail.

Pacijentice u njegovu ordinaciju dolaze iz više razloga, no najčešći povod za dolazak ipak je nezadovoljstvo izgledom svog spolnog organa. Smeta ih veličina, oblik, pa i boja vagine, a spas vide u doktoru Marashiu.

- Svaka žena od mene želi nešto drugo, ali sve kažu da se u konačnici osjećaju mnogo sigurnije i samopouzdanije tijekom seksualnih odnosa – pojasnio je doktor i dodao kako mu se najčešće obraćaju žene starije od 35 godina i to nakon poroda kad osjećaju da im je vagina izgubila prvobitni izgled i elastičnost.

Najčešći zahvat u njegovoj ordinaciji je smanjivanje malih usana, a razlog nije samo estetski. Naime, ako su veće no što bi trebale biti, ženama stvaraju nelagodan osjećaj pri raznim aktivnostima, kao što je npr. vožnja biciklom. Također, podložnije su gljivičnim infekcijama pa se njihovom korekcijom žene štite i od nepotrebnih zdravstvenih problema.

Prema podacima Američkog društva za estetsku plastičnu kirurgiju, od 2015. godine otprilike 8, 800 žena podvrglo se zahvatima vaginoplastike - iznosi Daily Mail, a Dr. Marashi govori kako je u posljednjih šest godina, koliko izvodi ovakve operacije, primijetio porast broja mladih pacijentica.

To pripisuje smanjivanju tabua koji su donedavno vladali na temu ovih i sličnih operacija, ali i svojevrsnom trendu.

Naime, britanski model Katie Price, ali i američka zvijezda Brandi Glanville javno su se izjasnile kako su se podvrgnule ovom zahvatu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:06