VIRTUALNA POTRAGA ZA LJUBAVLJU

DETALJAN VODIČ ZA STRANICE ZA TRAŽENJE PARTNERA Prvo i osnovno pravilo - u opisu izbjegavajte ove riječi!

 Profimedia, Wavebreak

Možete danima razmišljati koju ćete fotku postaviti na stranice za pronalaženje partnera ili kojim ćete se točno riječima opisati kako biste privukli osobu koju želite, no, sve vam je uzalud ako koristite samo jedan od pridjeva koji je, prema najnovijim studijama, itekako odbojan potencijalnim partnerima.

Istraživanje koje je proveo Christian Grant, osnivač web stranice Ilicit Encunters, najveće britanske stranice za pronalaženje partnera, rezultiralo je zanimljivim zaključcima, a donosi ih britanski Independent.

Naime, muškarci i žene koji su se opisivali 'pametnima' ili 'sramežljivima' na aplikacijama poput Tindera i sl., imali su znatno manje šanse za pronalaženje partnera.

Istraživanje je provedeno na temelju čak 400, 000 profila te je pokazalo da pridjevi poput 'samouvjeren' ili 'iskren' zauzimaju visoka mjesta na listi poželjnih opisanih osobina, kako muškaraca, tako i žena.

U očima oba spola dobro prolaze i 'humoristični', 'inteligentni', 'romantični' i 'nježni' potencijalni partneri.

Dakle, ako razmišljate o otvaranju Tinder profila ili namjeravate uvesti promjene na postojećem, neće vam na odmet biti obratiti pozornost na podatke dobivene u spomenutom istraživanju prema kojemu bi....

...žene trebale koristiti sljedeće opise:

1. Iskrena

2. Inteligentna

3. Samopouzdana

4. Duhovita

5. Romantična

6. Nježna

7. Seksi

8. Spontana

9. Pouzdana

….dok im se preporučuje izbjegavati pridjeve poput sramežljiva, sretna i zgodna.

Pripadnicima muškog psola savjetuje se da pokušaju djevojke osvojiti sljedećim pridjevima:

1. Seksi

2. Iskren

3. Samopouzdan

4. Nježan

5. Inteligentan

6. Duhovit

7. Romantičan

8. Zgodan

9. Spontan

'Sramežljiv', 'pouzdan' i 'sretan' našli su se na listi nepoželjnih opisa.

Zanimljivo je primijetiti da su žene iskrenost postavile na drugo mjesto pozitivnih karakteristika koje primjećuju kod muškaraca na Tinderu, no 'pouzdanost' im ne djeluje privlačno.

I, iako kod svakoga od nas ima mjesta za napredak i rad na sebi, ipak nemojte lagati o vašem karakteru, pa ni na stranicama za upoznavanje. Budite ono što jeste, 'online' i 'offline'. Jer, samo dva spoja kojima se nadate dovoljna su da vas druga strana 'otkrije'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:51