ŽIVOTNO ISKUSTVO

FOTO: BILA JE KONZERVATIVKA, A ONDA SE UDALA ZA SWINGERA 'Prvo sam eksperimentirala sa ženama, a onda sam prešla i na tuđe frajere'

 Twitter

Bračni par Holli i Michael Bell iz Los Angelesa svoj brak održavaju 'živim' tako što - swingaju, a ljubavnike pronalaze na Tinderu. Jedno drugom dopuštaju seks s drugim ljudima i zamjenu partnera s drugim parovima. Zajedno idu na tulume swingera, no u njihovom braku ipak, kažu, postoje neka pravila.

I dok je njihov način života drugima šokantan, Holli, voditeljica na Playboy radiju, priznaje kako joj to savršeno odgovara.

Holli (32) koja ima sina od 14 godina iz prethodne veze, te 38-godišnji Michael, koji ima 12-godišnju kći, zajedno su više od sedam godina.

- Swinganje je poboljšalo moj život jer mi dopušta da budem ono što jesam i istražujem vlastitu seksualnost. Michael i ja pričamo o svemu bez predrasuda i to je tako oslobađajuće. On mi može slobodno reći ako ga neka žena privlači i obrnuto. Drugi parovi se takve stvari rijetko usude priznati.

Michael pak tvrdi kako se nijedno od njih nema namjeru zaljubiti u druge ljude, no kako ih oni tjelesno privlače.

- Igramo se s raznim parovima ili s drugim solo ženama. Volim gledati izraz njezinom licu dok zajedno dijelimo isto iskustvo. Uzbuđuje me kad vidim koliko je sretna - govori Michael.

Ipak, mnogi nisu oduševljeni njihovim učestalim mijenjanjem partnera.

Michael je recimo, bio prisiljen dati otkaz u firmi koja se bavi medicinskim istraživanjima nakon što je jedan liječnik saznao za swinganje.

- Tužno je što puno ljudi prihvaća nevjeru, ali ne i otvorenu poligamiju. Radi se o otvorenoj vezi, o iskrenosti prema svom partneru - kaže Michael.

Holli je deset godina bila u konzervativnom braku i godinu dana nakon razvoda upoznala je Michaela. Kaže kako su odmah 'kliknuli', a da joj je Michael odmah priznao za swinging zabave koje je pohađao.

- Nikad me nije tjerao da i ja idem, no zanimalo me. Oduvijek sam bila pomalo 'bi', no kada sam to jednom rekla bivšem suprugu, on je poludio. No, Michael je prihvatio tko sam i sada sam na tim zabavama ono što zaista jesam. Ako želiš seks, onda se seksaš, ako želiš samo gledati, gledaš.

- Odmah sam Michaelu rekla da želim ići s njim na jednu zabavu, a on se morao uvjeriti da sam 'na čisto s tim' prije nego li smo krenuli zajedno u avanturu. Nakon što smo tri mjeseca o tome razgovarali, bila sam spremna da to i doživim.

Michael pak na tulumima za swingere sudjeluje od svoje 18.

- Prije nego sam je poveo sa sobom, razgovarali smo o pravilima i granicama koje smo postavili kao par - ispričao je Michael.

Nakon početnog iskustva par je počeo swingati redovito, a nakon tri godine veze su se vjenčali.

- Na prvom tulumu samo sam pred njim ljubila drugu djevojku, kako smo i razgovarali prije. Nakon poljupca, bila sam uzbuđena, no nisam bila spremna za iduću stepenicu. To je išlo polako, prvo sam ja eksperimentirala sa ženama, a onda smo počeli mijenjati partnere s drugim parovima. Razgovarali smo o svemu i mogu reći da je swinganje ojačalo naš brak - zaključuje Holli koja je sa suprugom otvorila stranicu holliandmichael.com gdje podučavaju druge parove koji žele eksperimentirati sa swinganjem, te organiziraju krstarenja sa ljudima koje zanimaju iste stvari koje i njih.

Holli i Michael tvrde da njihovi privatni trenuci ne utječu na njihovu obitelj.

- Monogamni parovi se isto seksaju i o tome ne pričaju pred svojom djecom. Isto tako i mi. Ako naša djeca saznaju o našem stilu života, normalno da ćemo o tome pričati s njima i reći im istinu. Nadamo se da će učiti od nas o otvorenoj i iskrenoj komunikaciji te pravoj ljubavi - zaključili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:39