MALI ZNAKOVI SU KLJUČNI

Fotografi vjenčanja: Ovo je trenutak u kojem nam postane jasno hoće li neki brak uspjeti ili propasti...

 Pixabay

Fotografi na vjenčanjima navikli su biti blizu mladoj i mladoženji tijekom njihovog velikog dana. Mogu vidjeti kako se parovi ponašaju tijekom intimnih trenutaka i mogu procijeniti hoće li ostati zajedno zauvijek.

Reddit zajednica pitala je one među sobom koji fotografiraju vjenčanju mogu li procijeniti hoće li par opstati ili ne, te da pojasne kako su došli do zaključaka, prenosi Daily Mail.

'Gledala sam fotografije prijatelja koji su se razveli četiri mjeseca nakon vjenčanja pa sam se pitala je li fotograf možda primijetio nešto', napisala je Tawnybigbuns u uvodu u svoje pitanje Redditu.

Pitanje je stvorilo više od tisuću komentara i ljudi su se nehotice svrstali u dva kampa - jedni koji vjeruju da se moglo vidjeti da će brak propasti i drugi koji misle da se nije moglo znati.

Jedna je osoba priznala da ima album s fotografijama nje i sada svog bivšeg u kojima je on zlokobno gleda. 'Teško mi je zamisliti da fotograf te stvari nije primijetio', dodala je.

'Moj je tata honorarno fotografirao vjenčanja četiri godine i od 27 parova koje je fotografirao, najmanje njih 20 se razvelo', rekao je korisnik Rorysparshott. 'Razmišljao je o promjeni imena tvrtke u 'Poljubac smrt d.o.o.'. U prijevodu, nemojte unajmiti mog oca ako ne poznajete dobrog odvjetnika za razvode.'

Fotografi su rekli da se s parovima koje su fotografirali čuju i poslije vjenčanja te da tako znaju jesu li ostali zajedno ili su prekinuli.

Jedan od fotografa rekao je da je fotografira vjenčanja četiri godine te da na godinu ima 12 do 15 poslova. 'Znam samo da je jedan par koji sam fotografirao prekinuo i sada kada pogledam unatrag, nije ni čudo da su prekinuli. Hodali su samo nekoliko mjeseci prije nego što su se zaručili, a vjenčali su se prije svoje prve godišnjice', pojasnio je.

Jedan fotograf je rekao da ne zna je li par kojeg je fotografirao još uvijek zajedno, ali je rekao da je mladoženja bio na mobitelu dok je prilazio oltaru. Također, bio je u trapericama. '(Mladenka) nije bila najsretnija. Nažalost, nisam uspio fotografirati njezine reakcije', dodao je.

BigIdeaPhotoVideo koji je snimao videe s vjenčanja rekao je da je jednom radio na vjenčanju para koji se potom razveo, ali nije ponudio detalje o tome je li uočio neke zabrinjavajuće detalje. 'Vjerovao sam da će izdržati. Bili su zajedno nekoliko godina prije vjenčanja te su čak imali i dijete', kazao je.

Fotograf Codymcn rekao je da se puno bolje može vidjeti hoće li par ostati zajedno po njihovoj interakciji. 'Ako se gledaju na onaj specijalni način, postane vam jasno da će dugo biti zajedno', dodao je.

Jedan od članova Reddita je rekao da se po rezanju torte i hranjenju partnera može vidjeti hoće li supružnici ostati zajedno. 'Oni koji nasilu guraju tortu u usta partnera, samo da bi se ovaj poslije osvetio za to - ti neće opstati', pojasnio je.

'Oni koji lijepo dijele tortu su oni koji će opstati.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:03