LOŠE JE ZAVRŠILO...

ISPOVIJEST MLADIĆA KOJI JE ISPROBAO PILULU ZA 36-SATNU EREKCIJU 'Bio sam kao napaljeni bik, a onda sam se navukao...'

 Getty Images/iStockphoto
 

Većina ljudi je sretna ako seks potraje 36 minuta, a kamoli 36 sati.

No upravo toliko puni nagon za seksom trajao je mladiću koji je odlučio uzeti takozvanu 'vikend pilulu' koja u Velikoj Britaniji košta tek nešto više od tri funte.

No njegova djevojka to i nije baš dobro podnijela, a par je za britanski Sun odlučio ispričati svoje iskustvo.

Leo Gardiner (29) koji živi u Londonu kazao je kako je prvi put upoznao Saffron dok je stajao u redu za sladoled na plaži u Barceloni.

- Bio sam na praznicima i ostao opijen njezinom plavom kosom i prelijepim licem. Bio sam oduševljen kad sam drugi put naletio na nju na jednom festivalu. Bila je to sudbina i znao sam da ću provesti noć s njom. No bio sam nervozan i moj prijatelj mi je ponudio tabletu koju je kupio putem interneta i rekao mi je da će ju to impresionirati u krevetu, a ja nisam htio propustiti tu priliku - počinje priču Leo i dodaje kako nije bio spreman na učinak magične pilule.

- Bio sam napaljen kao bik, nisam se mogao kontrolirati - bio sam kao opsjednut. Otišli smo u moju hotelsku sobu i seksali se toliko puta da sam prestao brojati. Imao sam osjećaj da je njoj dosta, ali da joj laska moja želja za njom. Proveli smo 24 sata u krevetu, ona je bila iscrpljena, a ja sam mogao još. Tek nakon dana i pol tableta je prestala djelovati - kazao je Leo.

Par se vratio u Englesku gdje su izašli na nekoliko večera, a onda su odlučili ponoviti veličanstveni seks.

- Stoga sam na jedan tulum ponovno donio pilulu i popio je. Odjednom sam osjetio navalu seksualne energije i znao sam da neću izdržati do kraja tuluma. Morali smo otići odmah. Na nesreću, moja kuća je bila udaljena sat vremena vožnje vlakom.

- Morao sam prekrivati moje spolovilo koje je odavalo kroz odjeću koliko sam uzbuđen, no iako je bilo neugodno, bilo je prilično smiješno - ispričao je Leo koji je tabletu uzeo još nekoliko puta, a onda je počeo imati problem s erekcijom. I on i njegova djevojka zaključili su da je problem upravo u piluli i kako je više neće koristiti.

Saffron Smith ispričala je svoju stranu priče. kazala je kako su se prve večeri u Barceloni seksali najmanje 20 puta i da se on jedva uspijevao kontrolirati, a kako je njoj bilo dosta.

- Pitala sam se o čemu se radi, a na kraju mi je priznao da je uzeo pilulu. Nekoliko puta smo se našli u Londonu, a onda odlučili ponoviti večer koju su doživjeli u Barceloni.

- I nakon toga Leo je još par puta uzeo pilulu, valjda zato da mu ne 'propadnu' one koje je već kupio. Čak sam i ja probala jednu no imalo je vrlo mali utjecaj na mene - definitivno je napravljena za muškarce - kazala je Saffron i priznala kako seks nije baš uvijek bio sjajan unatoč tableti.

- Jednom je uzeo pilulu, a ja jednostavno više nisam mogla. Rekla sam mu da stane i otišla iz njegovog stana. On se zabrinuo da mi se više ne sviđa, no nije bilo to u pitanju. Bilo mi je dosta. Činilo mi se da se Leo počeo oslanjati na pilule. Poput alkohola, kao da mu trebalo kako bi se dobro zabavio. Imala sam osjećaj da je počeo ovisiti o piluli kako bi se mogao seksati.

Kad je odlučio prestati, pojavili su se problemi s erekcijom, što se nije događalo prije, ističe Saffron.

- Stoga je ponovno uzeo pilulu jer je mislio da će mu pomoći, no onda smo shvatili da je problem vjerojatno posljedica i da je zapeo u začaranom krugu.

- Nakon što smo jedno vrijeme apstinirali, problemi s erekcijom su prestali, i ponovno se mogao seksati 'bez pomoći'. Sada ne koristi ništa i ne trebamo nikakve tablete kako bi nam bilo dobro - zaključila je Saffron.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 05:23