15 KRUCIJALNIH TOČAKA

MUŠKARCI OVOME NE MOGU ODOLJETI Što sve žene u krevetu rade kako bi frajerima bile seksi: Same kreću u akciju, vole mu gledati penis, ne glume orgazme

 Profimedia, Alamy
 

Tracey Cox, autorica knjiga o spojevima, seksu i vezama, želi potaknuti žene da budu opuštenije i hrabrije kad je riječ o spolnim odnosima, te da se ne boje da će to muškarce odbiti od njih. Nakon brojnih intervjua, istraživanja i razgovora s parovima, otkriva popis od 15 karakteristika kojima muškarci ne mogu odoljeti kod žena jer ih upravo one čine izazovnima i seksepilnima.

1. Same iniciraju seks

Muškarci kažu da je jako privlačno kad žena sama pokaže interes za akcijom. Ako svaki put čekate da on prvi krene u akciju, to je signal koji govori "Spavam s tobom samo zato što želiš, ne zato što uživam u tome".

2. Ne osuđuju

Žena koja na svaku novu ideju u krevetu automatski kaže "Ne!", svakako ne doprinosi situaciji u sobi. Najhladnija verzija je pak da kaže da joj se sve to gadi ili da osuđuje seksualne fantazije. Ako su dvije osobe složne oko onoga što se događa među njima i u njihovoj intimi, nema razloga da neka fantazija, osim ako nije opasna, bude toliko neobična da bi odmah partneru dali do znanja da je "čudan, perverzan ili nastran". Najbitnije je da prije razgovarate i dogovorite pravila, a sve vam se na kraju može još i svidjeti!

3. Ne boje se odbiti seks "samo da ga ne odbiju od sebe"

Jedan muškarac je za Cox anonimno priznao da je izgubio želju za spavanjem sa svojom djevojkom jer se previše fokusirala na to da on bude zadovoljan, ali čak i kad je bilo očito da sama nije raspoložena. Nije mu se sviđalo što je vidio na njoj da ne uživa i sama.

- Mogao sam si kupiti i lutku na napuhavanje, bilo bi isto - ispričao je. - Nije znala što volim ili ne volim, niti je meni otkrivala što njoj odgovara. -

Cox savjetuje da nekad partneru otkrijete koje su vam točke najdraže, jer će znati da je i vama stalo na tome da imate zdrav seksualni život.

4. Mogu se nositi s njegovom "mračnom stranom" u krevetu

U svakom muškarcu (i ne samo muškarcu) postoji neka izvrnuta strana u krevetu. Ako se prepustite jedno drugom, mogli bi se iznenaditi što sve možete otkriti, no to je prirodno. Neki sugovornici i sugovornice Cox su priznali da su čak i varali partnere i partnerice jer su s nekim drugim dobili ono o čemu su sanjali.

Što više toga priznate jedno drugome, to ćete manju potrebu imati tražiti taj dio odnosa s drugima, kaže Cox.

5. Vole različitost

Ujednačenost Cox opisuje kroz primjer večere. - Zamislite da svaku večer u isto vrijeme jedete isti hamburger. Nakon nekog vremena bi vam dosadio, čak i ako vam je prvi dan bio ukusan. - Tako je i u seksualnim aktivnostima. Ako ona postane nešto što "samo obavite" po "urednom rasporedu, uskoro će biti monotona i dosadna. A seks bi trebao biti sve samo ne dosadan - zar ne?

6. Znaju što žele
, Image: 240759838, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Samopouzdane žene znaju što žele u krevetu i nije im cilj samo čekati da "on obavi svoje", a muškarci tvrde da je to jedno od najgorih stvari koju žene mogu činiti u krevetu. Žele da sudjelujete u odnosu na jednak način i iskušavate što pali, a što ne pali.

7. Vole vidjeti spolovilo

Muškarci vole kad je očito da žena voli njihovo spolovilo, bez obzira na veličinu i izgled. Ipak ste goli jedno pred drugim, to je vaše vrijeme za uživanje.

8. Znaju da nije robot

Svatko ima svoje limite. Ako je umoran, iscrpljen ili mu treba malo vremena da se "oporavi" da nastavi s akcijom, nemojte ga zbog toga kritizirati, kaže Cox. Kao što i vaše tijelo ima određene potrebe, ima i njegovo. Erekcija se ponekad jednostavno ne dogodi kad je žele (kao što se ponekad dogodi kad je ne žele) i baš kao i ženama, i muškarcima treba predigra.

9. Vole oralni seks (pružiti i dobiti ga)

Najviše muškaraca ima jednu zajedničku osobinu koju vole kod žena, pokazali su intervjui koje je imala s različitim parovima, a to je da priznaju da vole kad je žena dobra u pružanju oralnog seksa.

No, isto tako obožavaju kad i sama voli kad 'on krene u akciju' na njoj, jer to znači da je potpuno samopouzdana u svom tijelu i da uživa u njemu.

10. Daju taktičku povratnu informaciju

Svaki muškarac želi biti dobar u krevetu, odnosno da ga vi smatrate takvim. Ako je dobar ili je učinio nešto dobro, priznajte mu to. Ne morate uplatiti oglas u novinama, dovoljno je da mu pokažete da uživate u "potezu koji je upravo započeo" ili da ga idući put preusmjerite da napravi ponovno isto. Tad će znati da je definitivno pogodio, što će ga učiniti ponosnim.

11. Bučne su (ali ne previše)
, Image: 3028631, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Peter Bánoš - ČIF
Profimedia, Peter Bánoš - ČIF

Nemojte se ustručavati s vriskovima i stenjanjem, jer oni baš to vole. Naravno, ne mora vas čuti 'cijelo selo' jer je to ipak pretjerano, ali muškarci priznaju da im je teško zamisliti da žena uživa u odnosu ako je cijelo vrijeme tiha. Jednostavno vas žele opuštene u tim trenucima, kaže Cox.

12. Sretne su u svojem tijelu

Koliko god žena na sebi vidjelo mane, strije ili šlaufiće, vjerujte da je to nešto što će zadnje primijetiti. Muškarci se također slažu da na to ni ne obraćaju pažnju kad spavaju sa svojom partnericom, i da ih najviše napaljuju žene za koje je očito da uživaju u svom tijelu. Samopouzdanje je seksi, tako je bilo - a tako će i ostati!

13. Vole se srediti

Muškarci vole da se žena barem malo uredi ako zna da će se seksati, kaže Cox. Za to nije potrebno ulagati kredite u skupocjene čipkaste kostimiće iz seksi filmova, dovoljno je nabaciti neki push up, svilenu spavaćicu ili istobojno donje rublje za koje znate da vam ističe obline.

Još draže im je da ih pitate u čemu bi vas najviše voljeli vidjeti i idućom prilikom ih iznenadite upravo tom kombinacijom. Sve je to dio igre.

14. Pred prijateljima suptilno pokazuju da je "on njihov muškarac", ali šute ako ima problem

Muškarci vole ako ih malo poljubite u obraz dok ste, primjerice, stigli do njega u društvu i da ga pohvalite. Uživaju u komplimentima baš kao i žene, to je u ljudskoj prirodi. Ono što ih pak potpuno hladi jest ako shvate da ste prijateljici pričali o problemima koje imate u krevetu, ili joj rekli da je sinoć imao probleme zbog iscrpljenosti.

15. Ne glume orgazme

Muškarci znaju da žena ne mora uvijek doživjeti orgazam, ali i dalje ne znači da ne uživa u seksu. Zbog toga ih zgražava pomisao da svaki put glumite da ste dosegli vrhunac ako zapravo niste. Bolje radite zajedno na tome da oboje "imate svoj sretni završetak" ili se jednostavno držite one logike - "Više sreće drugi put!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 21:04