SVE IM JE REKLA

Muškarcima koji su odbili seks s njom napisala je pismo, evo što im je poručila

 iStock

Casey Mullins blogerica je koja se odlučila na jedan sasvim novi potez. Naime, za razliku od žena koje uglavnom o muškarcima govore loše, ona je odlučila učiniti suprotno. Time je mnoge iznenadila, ali i pokupila simpatije većine onih koji su pročitali njezin teks objavljen na portalu Your Tango.com. Tada sam te htjela udariti, ali sada bih te mogla poljubiti, rečenica je kojom je Casey započela svoj tekst.

'Toliko slušamo o muškarcima koji uzimaju. O muškarcima koji iskoriste ranjivu djevojku. O muškarcima koji uzimaju što žele od koga žele kada žele. O muškarcima koji ne uzimaju u obzir da je djevojka koja stoji ispred njih možda i prepijana ili slomljena emocijama da bi znala što se zapravo događa. Ili što on uopće namjerava. Danas je najlakše na muškarce gledati kao na seksualne predatore koji će učiniti bilo što kako bi djevojku odvukli u krevet.

No to nisu muškarci o kojima ja želim govoriti. Želim govoriti o muškarcima koji su me čvrsto držali u trenucima moje slabosti i brinuli se o meni umjesto da su me iskoristili. Kad pogledam svoj život unatrag, shvatim u koliko sam se opasnih situacija dovela te koliko su puta stvari mogle postati gore da nije bilo tih dobrih muškaraca: onih koji su shvatili da je naše prijateljstvo ili njihov integritet važniji nego seks za jednu noć. Bili su to dečki u dvadesetima kojima je, budimo realni, itekako odbiti djevojku koja ih znala moliti za seks.

No i danas se dobro sjećam njihovih frustriranih izraza lica i borbe hormona sa zdravim razumom i poštovanjem.

Bio je tu Mike koji je odbio uzeti mi nevinost koliko god sam ga preklinjala na stražnjem sjedištu njegovog Forda.

Bio je tu Dave, na samom kraju jednog posebno pijanog Halloween partyja, koji me odveo do mog prijevoza i potrudio se da me dobro paze kako im ne bih pobjegla.

Bio je tu i Jeremy koji je rekao da mu se previše sviđam i da ne želi potencijalnu vezu uništiti usputnim seksom.

Bio je tu i Jason koji me otpratio doma i spavao na podu kako bi ujutro bio siguran da sam dobro.

I tu je i moj prvi i posljednji, Toby, koji nije želio taknuti ni moje grudi sve dok nismo bili u braku. O

vu listu mogla bih nastaviti, i bez obzira na razne ser*** s kojima sam se susrela kroz život, imala sam sreću da sam susrela i neke vrlo dobre muškarce. Njihove vrline bile su gotovo nepodnošljive u trenucima kad sam ih molila da skinu odjeću s mene, no danas kad ih se sjetim djevojke moje, znam da ovaj svijet nije potpuno otišao k vragu. Nekima od njih čak sam poželjela i poslati poruku da im se zahvalim što nisu bili sebični kad nisam bila svoja.

I zato, svim muškarcima koji su odbili spavati sa mnom jer su znali da je to ispravno, hvala vam. Nadam se da ste svi vi završili s prezgodnim ženama koje se brinu za vas jer to je puno bolje nego prosječan seks s pijanom djevojkom na zadnjem sjedištu automobila.'

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:08