ULJEPŠAJTE DAN - SEBI

POSVUDA RUŽE I BALONI... KAKO IZBJEĆI VALENTINOVO Romantične fotografije šire se poput virusa, a vama nije ni do čega. Ne brinite, nije sve propalo

 REUTERS

Ljudi općenito ili vole Valentinovo i čine sve da ovaj dan učine što romantičnijim ili ga ne podnose i izbjegavaju poput virusa. Ako ste sami na ovaj dan, potpuno je razumljivo da želite izbjeći sentiš parove, no stručnjaci kažu da je i u tom slučaju bolje izaći među ljude, biti u društvu prijatelja i zabaviti se.

Ako ipak osjećate da ste prije raspoloženi za suze nego za osmijeh, evo nekoliko savjeta da izdržite i ovaj dan.

Sredite se i otiđite u šoping

Vjerojatno nema žene koja ne voli šoping, a kad je važnije ugoditi sebi nego na dan kad se osjećate usamljeno gledajući sve te vesele parove oko sebe… Umjesto da pošteno zarađeno novac potrošite na nekog nebitnog, potrošite ga na najvažniju osobu u vašem životu - sebe.

Izbjegavajte romantične filmove

Televizijski program prigodno će biti pretrpan romantičnim filmovima pa to neće biti lako ignorirati, no želite li izbjeći bespotrebno podsjećanje na život u dvoje, iluzije o savršenom odnosu i isprazne priče o pravoj ljubavi, potražite program koji prikazuje neki dobar horor film.

Ugodite si

Šoping je već dobar prvi korak prema ugađanju samome sebi, no postoji još zabavnih opcija. Posjetite salon za ljepotu i počastite se masažom, čišćenjem lica, saunom… Naručite večeru iz omiljenog restorana ili si sami pripremite neko od omiljenih jela. Prije spavanja neće škoditi ni topla kupka za opuštanje.

Ako baš morate izaći…

...odaberite horor film u kinu, parovi će vjerojatno izbjegavati tu tematiku na Valentinovo.

...pokušajte izbjeći i restorane koji će, uostalom, vrlo vjerojatno biti rezervirani. Mjesta ćete ako nigdje drugdje, pronaći u restoranima brze hrane.

...provedite dan s nekim tko je ili prestar ili premlad da bi mu uopće bilo stalo do Valentinova. Prošećite s bakom ili nećacima i provedite s njima dan bez briga.

Izbjegavajte društvene mreže

Premda ovo možda nije realna opcija, Facebook će zasigurno biti preplavljen porukama i izljevima ljubavi koje možda želite izbjeći. Stoga pokušajte provesti što manje vremena na društvenim mrežama.

Ako ne ide, napišite na Facebooku što mislite

Ako sve propadne, tu je uvijek zadnja opcija. Ne uspijete li u naumu izbjegavanja Valentinova, ako vas ipak tokom dana preplave fotografije sretnih parova, na programu ne pronađete ništa osim romantičnih filmova, a prijatelji čak i vama čestitaju Valentinovo jer znaju da ste sami, olakšajte dušu na Facebooku i u poduljem postu objasnite svima što zapravo mislite o Danu zaljubljenih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:57