MULJANJE NA KVADRAT

RADI LI VAM OVO PARTNERICA U KREVETU, POČNITE SUMNJATI U NJEZINU VJERNOST Stručnjaci otkrili jednu stvar koja povezuje seks u vezi i prevaru

 YouTube ScreenShot

Glumi li vaša partnerica orgazam, možda nikad nećete saznati, no ako vam je sama priznala da joj tako nešto nije strano, onda se pripremite i na činjenicu da je vjerojatnije da će vas prevariti nego žena koja nikad ne glumi orgazam, tvrde znanstvenici.

Stručnjaci su pronašli vezu između glumljenja orgazma i prevare, pri čemu jedno uvjetuje drugo. Velika studija otkrila je da što žena češće glumi orgazam, to je vjerojatnije da će prevariti partnera.

S druge strane, nije potvrđeno da žene koje doživljavaju manji broj orgazama češće varaju partnere. Radi se jednostavno o ženama koje se pretvaraju da su dosegle vrhunac.

Ispitana je skupina od 138 žena i 121 muškarca koji su trenutno ili su bili u heteroseksualnoj vezi. Žene su ispitivali koliko intenzivne i koliko česte orgazme imaju, a muškarce koliko im često djevojka ili supruga doživi orgazam. Zajednička pitanja i jednom i drugom spolu bila su vezana uz prevare, pišu britanski mediji.

Autori studije ‘Human Female Orgasm As Evolved Signal’ napisali su: ‘Glumljene orgazme povezali smo s nevjerom kod žena i sa slabijim zadovoljstvom vezom kod muškaraca. Drugim riječima, glumljeni orgazmi puno više govore o vjerojatnosti da žena neće biti vjerna u vezi nego stvarni orgazmi.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:44