PRIZNALE ŠTO IM SE MOTA PO GLAVI

ŠOKANTNE ISPOVIJESTI BUDUĆIH MLADENKI 'Sinoć mi je priznao da ga više ne privlačim, no da se i dalje želi vjenčati... Ne znam što da radim'

Ilustracija
 Gleb Garanich / REUTERS

Vaš dan vjenčanja trebao bi biti među najsretnijima u životu. no isto tako, mogao bi biti jedan od najstresnijih. No što ako tik prije nego li stupite pred oltar 'počnete gutati knedle'? Je li to znak da radite nešto krivo ili je to nešto preko čega trebate preći?

Putem aplikacije Whisper anonimni korisnici podijelili su svoje priče koje otkrivaju najčešće dileme kroz koje su prolazili prije nego li su izrekli sudbonosno 'da'.

Ovo su bile njihove misli:

1. Bila sam najbolja zaručnica koju je mogao zamisliti i voljela sam ga beskrajno. Ne znam iz kojeg razloga, ali počela sam sumnjati u našu vezu i nadolazeće vjenčanje. Moja tajna? Bila sam zabrinuta da on mene ne voli dovoljno.

2. Nisam bila sigurna želim li se udati za svog zaručnika. Cijelo vrijeme je forsirao da zabilježimo datum 'kad ćemo se uzeti'. A pritom smo se cijelo vrijeme svađali.

3. Datum se bližio i trebala sam sve isplanirati, a on mi nije pomagao. Osjećala sam kao da se ne mogu pouzdati u njega i počela sam razmišljati jesam li donijela pravu odluku.

4. Nisam bila sigurna želim li se udati za svog zaručnika. Previše smo različiti.

5. Udajem se uskoro no počinjem sumnjati. Planiranje vjenčanja stvara previše problema i sada vidim stvari koje nisam ranije uvidjela.

6. Moj zaručnik zaželio je da potpišemo predbračni ugovor i sada sam počela sumnjati u to želim li se udati. Vjenčanje se bliži, a ja ne znam što da radim.

7. Moj zaručnik i ja smo zajedno dvije godine. Počeli smo planirati vjenčanje no sve što on radi kad se probudi jest igranje igrica na Playstationu. Nisam sigurna hoćemo li uspjeti zajedno, pošto jedva razgovaramo.

8. Moj zaručnik mi je sinoć priznao da ga više ne privlačim no da me svejedno želi oženiti. Nisam sigurna što učiniti.

9. Rekla sam svom zaručniku nekoliko puta da mora srediti neke stvari prije nego kažemo 'da'. Vjenčanje je za tri mjeseca i nisam sigurna želim li se udati za njega.

10. Udajem se za pet mjeseci, za zaručnika kojeg neizmjerno volim. No sada sam počela shvaćati koliko mi se sviđa moj najbolji prijatelj. Nikad dosad ga nisam gledala na ovaj način i sada sumnjam u sve.

11. Nakon što su mi se roditelji razveli, nisam sigurna želim li se više udati. Izgubila sam vjeru u ljubav, iskrenost i sreću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 16:19