NASTRANO I DIVLJE?

ŠTO TO RAZLIKUJE DOBAR SEKS OD FANTASTIČNOG? Muškarci otkrili što je to zaslužno za najbolji seks koji su imali u životu

 Profimedia, DEFD

Mnogi muškarci smatraju da je svaki seks, pa čak i kada je loš - dobar. No što to čini seks fantastičnim? Je li to divlji, nastrani seks ili pak strastveno vođenje ljubavi? Deset muškaraca za Cosmopolitan otkrili su što je to što je zaslužno za najbolji seks koji su imali u životu.

1. 'Bio sam s jednom preslatkom i pristojnom djevojkom koju sam sreo u jednom kafiću u Los Angelesu, i cijelo vrijeme smo se ljubili. Kada smo napokon došli do spavaće sobe, shvatio sam da voli agresivnost u krevetu. Nikad prije nisam prema nijednoj djevojci s kojom sam bio intiman, bio grub, pa sam bio dosta nervozan zbog toga. Prije samog seksa vodili smo dugu grubu i nastranu predigru. Držao sam je za zapešća, vukao za kosu i bacao je po krevetu (uz njezin pristanak, naravno). Upoznala me s mojom dominantnom stranom i nikada više nisam bio isti. Na dobar način', kazao je 23-godišnji Nicholas.

2. Peter (24) ispričao je kako se seksao sa svojom dugogodišnjom djevojkom u velikom ormaru u kući njenih roditelja.

'Opasnost da budemo uhvaćeni na djelu i naša spontanost u kombinaciji sa neobičnom lokacijom bila je recept za eksplozivni susret', prisjetio se.

3. Steve (22) je ispričao kako je najbolji seks doživio u novogodišnjoj noći.

'Upravo smo odvezli doma neke pijane prijatelje moje djevojke. Kada smo došli doma, ona je odjenula samo svileni negliže. Ta je noć bila bez kočnica. Htjela je da preuzmem kontrolu, a ja sam je rado poslušao. Bila je energična i divlja pa smo se seksali dok se nismo srušili, znojni i umorni, ali sam se stvarno osjećao preporođeno.'

4. Najbolji seks mog života bit će s onom koju ću voljeti, no još je nisam upoznao. Ipak, usputne avanture su zabavne', kazao je 26-godišnji David.

5. 'Bio je to prvi put kad sam se seksao sa mojom sadašnjom djevojkom. Upoznali smo se na faksu dok je bila brucošica. Prvi put kad sam ju vidio, uspio sam samo reći 'Bok, tvoja kosa je prekrasna, a i ti si'. Nismo postali dobri prijatelji sve do kasnijih akademskih godina, a čak i tada mislio sam da je to platonska ljubav. Pristala je izaći sa mnom na piće jednu večer prije nego li sam se morao spremiti na jednomjesečno putovanje, i dok sam je pratio do njezinog automobila, pitala me zašto je nisam pozvao na spoj prije i tada me poljubila. Nismo željeli da se večer završi pa smo otišli kod mene kući. Seksali smo se tri puta. Jednom u kuhinji, jednom pod tušem, pa zatim ponovno u mom krevetu. Bilo je tako savršeno jer smo oboje htjeli jedno drugo toliko dugo, a da to nismo znali. Bilo je kao kad napokon dolaziš do zraka nakon što si dugo bio pod vodom. Dvije godine nakon, još uvijek smo zajedno, i volim je do neba', kazao je Clayton (24).

6. 'Moja djevojka i ja smo imali seks utroje s curom koju smo upoznali na društvenoj mreži. Bilo je tu puno uzbuđenja oko toga što će se dogoditi, no mislim da ni ona ni ja nismo mislili da će tako dobro završiti. Po mom mišljenju, to je puno unaprijedilo naš seksualni život', kazao je 21- godišnji Austin.

7. Dominick (21) kazao je da mu je najbolji seks bio s djevojkom koja je bila stvarno napaljena i koju nije bilo strah reći što želi ili ne želi.

'Činjenica da nije samo ležala na krevetu poput mrtve ribe bilo je sjajno', zaključio je.

8. 'Bio sam s tom curom mjesecima i morao sam otputovati van grada po prvi put otkad smo prohodali. Kada sam se vratio, ona me već čekala i bila je spremna pustiti sve kočnice. Zavezala se i ostavila seks-igračke na noćnom ormariću. Bio je to prvi put da smo doslovno poludili jedno od drugog. Seksali smo se četiri puta te noći u svakoj mogućoj pozi. Nikada nisam doživio ništa slično tome!', kazao je Andrew (23).

9. Jimmy (20) kazao je kako je najbolji seks bio je kad ga je djevojka zamolila da ju zaveže, a onda ju 'zgrabi' s leđa.

'Nikad prije nisam radio nešto slično i to je bila eksplozija strasti za oboje', kazao je.

10. Mark (21) kazao je kako je najbolji seks onaj kada je zaljubljen.

'Kad sam zaljubljen i vidim da je ona luda za mnom, cijela stvar postaje jedna posve druga razina'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 15:45