PROBLEMI U KREVETU

VEĆ NEKO VRIJEME NEMA AKCIJE U SPAVAĆOJ SOBI? Nema razloga za brigu, no evo kad nedostatak seksa postaje pravi problem...

 iStock

Užurbani stil života i dnevna doza stresa koju većina proživljava zbog tempa modernog života može utjecati na to da biste se na kraju dana radije opuštali u kadi, gledali film ili uostalom radili bilo što opuštajuće izuzev seksa s boljom polovicom.

Međutim, kako znati je li samo riječ o privremenom problemu ili konkretnim problemima između vas i vašeg patrnera/partnerice?

Razlika je u tome što u 'periodu suše' jednostavno nemate energije za seks, ali još uvijek razmišljate i razgovarate o njemu te među vama i dalje postoji razmjena nježnosti bez prigovora zbog nedostatka 'akcije'.

Međutim, ako se osjećate nesretno u vezi u kojoj već neko vrijeme nema seksa i ne možete se sjetiti kad ste ga uopće zadnji put prakticirali, ako osjećate tugu ili tenzije zbog nedostatka vođenja ljubavi te polako tražite pozornost od nekog drugog, trebali bi se oboje posavjetovati sa seksualnim terapeutom, piše Women's Health.

Što sve pak utječe na smanjeni seksualni nagon, saznajte u ovom kratkom videu doktora Mikaila Varshavskog kojeg je People magazin 2015. proglasio najseksi doktorom.

Jer zašto ne naučiti nešto o škakljivoj temi od bezobrazno zgodnog liječnika? Bit će vam bar malo lakše, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:58