NEOČEKIVANI REZULTATI

VELIKO ISTRAŽIVANJE OTKRILO DA JEDNA SEKSUALNA FANTAZIJA POSTAJE SVE POPULARNIJA Anketa: Što vi mislite o takvom odnosu?

 Profimedia

Online istraživanje koje je proveo britanski lanac drogerija Superdrug otkrilo je kako sve više Britanaca uzbuđuje pomisao o seksu na javnom mjestu.

U istraživanju je sudjelovalo 2.000 ljudi, a otkrilo je kako je najveći postotak onih koji nisu odoljeli tom izazovu svoje tjelesne strasti utažio u nekom parku. Ukupno je 16,8 posto ispitanika reklo kako se barem jednom 'pohvatalo' u parku, dok se na drugom mjestu nalazi plaža, gdje se bez srama u spolni odnos upustilo njih 13 posto.

Među popularnijim lokacijama za snošaj nabrzaka nalaze se i javni toaleti i javne garaže, gdje je svoje nagone zadovoljilo oko devet posto ispitanika, a manji broj anketiranih odradio je taj čin i na poslu, u kabinama za presvlačenje, u javnom bazenu, na planinarenju ili u kino-dvorani.

Istraživanje je pokazalo i kako su muškarci ipak veći ljubitelji javne kopulacije - čak 56,4 posto muškaraca reklo je kako ih pomisao na strastvene aktivnosti na javnom mjestu uzbuđuju, dok je samo 43,8 posto žena uzbuđeno pomišlju na razmjenu tjelesnih tekućina u javnom prostoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:24