LJUBAV NA KLUPI ZA SVJEDOKE

ZNATE LI CIJENU LOŠEG SPOJA? PITAJTE POZNATU BLOGERICU Unajmila je agenciju da joj nađe partnera, a nakon prvog spoja zaključila da je prevarena

 Instagram
 

Koja je cijena lošeg spoja? Ako pitate australsku blogericu Zoe Daly - 4995 dolara.

Kako već godinama ne uspijeva pronaći svoju srodnu dušu, fitness guru iz Sydneyja, koju na Instagramu prati više od 214 tisuća ljudi, prošle je godine u studenome postala članicom agencije Elite Introductions. Ona joj je, za skromnu naknadu od 5000 dolara, u roku od godinu dana trebala pronaći adekvatnog partnera, no već nakon prvog spoja Zoe je zaključila da je prevarena, tužila agenciju, a tužbu - dobila.

Tvrtka u vlasništvu poznate matchmakerice Trudy Gilbert specijalizirana je za spajanje imućnih, privlačnih i uspješnih pojedinaca, a upravo je to obećano i Zoe Daly. Iako je u urede agencije došla samo u “izvidnicu”, još neodlučna po pitanju upisa u nju, vlasnica joj je, navodno, obećala kako ima cijeli niz “nevjerojatnih muškaraca” za nju koji će, ako ne požuri, nestati do Nove godine. Očajna ljepotica povjerovala je da je sreća čeka iza ugla te spremno provukla karticu.

Umjesto “ambicioznog, uspješnog i profesionalnog muškaraca”na spoju ju je dočekao mnogo stariji čovjek koji nije prestajao pričati o sebi. Blogerica je tužila agenciju čija se vlasnica branila stotinama sretno sklopljenih brakova u kojima je posredovala. Unatoč tome, sud je presudio u korist blogerice i naložio da joj se vrati 80 posto uplaćenog iznosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:19