HRVATSKA SNAHA

SEKSI PILOTKINJA ZBOG LJUBAVI IZ ŠVEDSKE PRESELILA U ZADAR Vozi Boeing 737, a u slobodno vrijeme izvodi vratolomije koje su postale svjetska senzacija

 FACEBOOK

Atraktivna 29-godišnja Šveđanka Malin Rydqvist pilotkinja je Boeinga 737 sa sjedištem u Hrvatskoj, a njezine fotografije koje oduzimaju dah, što iz zraka, što s najljepših lokacija duž jadranske obale, postale su pravi hit na internetu.

FACEBOOK

Skandinavka ima već 45.000 sljedbenika na društvenim mrežama, što je čini odličnom ambasadoricom za hrvatski turizam.

Malin je u Hrvatskoj, osim posla, pronašla i ljubav. Trenutačno živi u Zadru, a za Hrvata Igora zaručila se u svibnju ove godine.

FACEBOOK

Kad nije u pilotskoj kabini, ljepotica iz Stockholma vježba jogu, u koju se zaljubila nakon što je, kao prava ovisnica o adrenalinu, prije osam godina imala nesreću na snowboardu. Tad je ozlijedila leđa, a joga joj je pomogla da se vrati u savršenu formu.

FACEBOOK
FACEBOOK

'Postala sam ovisna o njoj. Uz te drevne indijske vježbe naučila sam puno o sebi. Uz jogu bolje razumijem samu sebe, ali postala sam i bolja osoba prema drugima. To je jednostavno način život koji meni savršeno odgovara', rekla je Rydqvist.

FACEBOOK

Zadar i njegova okolica pokazali su se kao savršena kulisa za njezine fotografije, a Šveđanka tu i tamo podijeli i uspomene s drugih egzotičnih destinacija kao što su Tenerifi ili Mallorca.

FACEBOOK

Malin oduševljava obožavatelje gipkim i savršenim tijelom. Bez problema napravi špagu, stoj na rukama ili 'dubi' na glavi.

A photo posted by Malin Rydqvist (@flymeyoga) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:25