INSTAGRAM GALERIJE

INSTAGRAM UVEO VELIKU NOVOST KOJA RADIKALNO MIJENJA SVE Društvena mreža korisnicima dopušta objavu više fotografija i videa unutar iste objave

 / INSTAGRAM

Pričanje priča putem Instagrama do sada je značilo korištenje ponešto nezgrapnih aplikacija za pravljenje kolaža ili Stories opcije koja ima rok trajanja od svega 24 sata, piše Wired.

Instagram sada dopušta objavljivanje više od jedne i najviše 10 fotografija i videa u sklopu jedne objave. Kada će svi korisnici moći objavljivati male priče unutar jedne konvencionalne Instagram objave nije poznato, međutim očekuje se da će to biti uskoro jer su neki korisnici već počeli objavljivati višestruke fotografije i videa u sklopu iste objave.

Objave s više fotografija i videa izgledaju kao i obične, ali ispod njih se mogu vidjeti plave točkice koje označavaju postojanje još fotografija i videa u objavi.

Kada korisnici budu htjeli objaviti više fotografija i videa unutar iste objave svaku će fotografiju odnosno video moći individualno obraditi te će ih moći i nakon selekcije poredati po izboru. Ta će objava unatoč višestrukim fotografijama i videima sadržavati samo jedan jedinstveni caption.

Da biste objavili više fotografija i videa u jednoj objavi, morat ćete odabrati posebnu ikonu koja će vam dopustiti odabir više fotografija i videa. Fotografije i videa će za sada moći biti samo u formatu kvadrata.

Kada ažurirate aplikaciju na verziju 10.9., moći ćete objavljivati više foto i video galerije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:50