RJEŠENJA ZA TIMELINE

Još uvijek niste prigrlili Timeline? Saznajte kako makar prividno vratiti stari izgled vašeg Facebook profila!

 Tea Cimas / CROPIX

„Social fixer for Facebook“ ili ranije poznat pod nazivom Better Facebook besplatan je dodatak za web preglednike koji donosi nove mogućnosti za jednu od najvećih društvenih mreža u svijetu. Social fixer vam omogućava da eliminirate sve opcije na vašem Facebook profilu koje smatrate nepotrebnim, a sve sa ciljem da vaš Facebook profil postane pregledniji, funkcionalniji i naravno zabavniji . Možete ga koristiti s većinom web preglednika, a za njegovu instalaciju neće vam trebati više od nekoliko minuta.

Iako nećete moći vratiti stari izgled Facebooka i Timeline će i dalje biti prisutan, Social fixer vam omogućava da svoj Facebook profil oblikujete i modificirate prema osobnim preferencijama. Ako ste se zasitili plavo-bijele pozadine vašeg profila Social fixer vam nudi veliki broj raziličitih pozadina kojima možete „obojati“ svoj virtualni identitet. Jedna od zanimljivih opcija Social Fixera jeste i mogućnost da kontrolirate vijesti koje želite vidjeti ili pak sakriti, a sve uz pomoć opcije Feed Filter. Social Fixer također štedi vaše vrijeme i uvodi red u vaš Facebook život. Naime, svaki put kada posjetite svoj Facebook profil pregledavate Novosti. Social fixer vam daje mogućnost da označite već pregledane vijesti kao pročitane i one se više neće pojavljivati prilikom sljedeće posjete.

Zasigurno jedna od najboljih opcija koje nudi Social Fixer jeste mogućnost da svoju aktivnost na Facebooku zadržite za sebe odnosno da sve što radite na svom Facebook profilu bude vidljivo samo vama čime štitite svoju privatnost, a prijatelje ne zamarate podacima o napredovanju vašeg virtualog sela ili grada. Social fixer će vam omogućiti i da riješite misterij česte promjene u broju vaših virtualnih prijatelja. Tako nećete sjediti i pitati se kako to da danas imate 298 prijatelja, a jučer ste ih imali 300. Social fixer vam omogućava da saznate tko vam to vise ne želi biti prijatelj!

Pogledajte video i saznajte kako makar prividno vratiti stari izgled vašeg Facebook profila!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:01