SONY XPERIA P

Novi je Xperia smartphone

Sony Xperia P novi je Xperia smartphone dostupan u T-Mobileu uz tarife EXTRA Biz total+. Odlikuje se minimalističkim i elegantnim dizajnom s kućištem od aluminija izvedenim u jednom komadu.

Xperia P prvi puta na smartphoneima nudi WhiteMagic⁚ tehnologiju iz Sonya. WhiteMagic tehnologija pruža najsjajnije iskustvo gledanja sadržaja na zaslonu: bilo da ste na plaži ili na snježnim padinama. Pametna učinkovitost znači da se svjetlina zaslona automatski prilagođava u odnosu na okolinu i tako se produžava trajanje baterije. Xperia P ima Reality Display s Mobile BRAVIA Engineom za nevjerojatnu oštrinu i jasnoću prikaza. Jedna od velikih prednosti je brzo aktiviranje kamere – aktivira se iz stanja mirovanja jednim pritiskom tipke u malo više od jedne sekunde i odmah je spremna za snimanje ili fotografiranje. Tu je i snažni 1 GHz dvojezgreni procesor za super brzi rad.

Link: https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/narudzba/izbor-uredjaja-detalji?entityid=sSDzbDg9mY3Ea6aG0Nd04I7xnc8LrcUB5uJCjDzHJrA1

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:03