TEHNIČKE POTEŠKOĆE

POPULARNA APLIKACIJA ZA SLANJE PORUKA NE RADI Određeni broj korisnika WhatsAppa trenutno ne može ni slati, a ni primati poruke

 Dado Ruvic / REUTERS

Korisnici iz Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Italije, Saudijske Arabije, Filipina, Njemačke, Indije, Šri Lanke i Hrvatske u ovom trenutku preko aplikacije WhatsApp ne mogu niti slati niti primati poruke, piše britanski Express.

Internetska stranica DownDetector koja prikuplja sve komentare korisnika na društvenim mrežama koji se tiču problema u radu neke stranice i servisa zabilježila je porast aktivnosti po pitanju WhatsAppovog mogućeg pada.

Prema DownDetectoru, prvi problemi su se počeli javljati u 8 sati ujutro u petak a više od 60 posto korisnika reklo je da ima problema s aplikacijom.

Korisnici su se, kao što uobičajeno u ovakim situacijama, putem Twittera oglasili kako bi drugima rekli da WhatsApp ne radi.

Iz WhatsAppa su se javili te rekli da su otklonili kvar, međutim ako je suditi po trenutnom stanju na DownDetectoru, kvar nije u potpunosti otklonjen jer se korisnici još uvijek javljaju da ne mogu slati i primati poruke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:48