MISTERIOZNI NESTANCI PORUKA

TEHNOLOŠKI DIV U PROBLEMIMA Jedan od najbolje opremljenih pametnih telefona ima manu koju prijavljuje sve veći broj korisnika

S mobitela Samsung Galaxy S8 misteriozno nestaje određeni broj SMS poruka, upozorava Independent.co.uk na temelju sve većeg broja američkih korisnika koji se žale, a koriste različite mreže. Iako je nekima pomoglo što su u Samsungovoj SMS aplikaciji isključili opciju "naprednog dopisivanja", to nije bilo rješenje koje je upalilo za sve.

Problem naime nije što sve poruke 'zapnu' pri slanju ili primanju, već samo dio njih, što je iritantno i ometa komunikaciju. Većina korisnika koji su se žalili da ih muči ovaj problem koriste Samsung S8 i S8+, no dio njih je i na S7 Edgeu.

Iz Samsunga se još nisu oglasili o ovom problemu niti odgovorili na upit. Galaxy S8 trenutačno je jedan od najbogatije opremljenih pametnih telefona na tržištu od kad ga je Samsung lansirao ranije ove godine. Također je i jedan od skupljih, pa će se vrlo vjerojatno što prije baciti na ovaj problem kako korisnici ne bi izgubili povjerenje u njih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:19