PAMENIJI OD PAMETNIH TELEFONA

ŽELITE NEŠTO FOTOGRAFIRATI, A NEMATE MEMORIJE? IMAMO TRIK ZA VAS! Ako je vaš iPhone potpuno pun, svejedno možete snimati fotografije, evo i kako

 Issei Kato / REUTERS
Nema ništa gore od obavijesti da ne možete snimiti fotografiju kada ste usred fotografiranja ručka ili novih tenisica

Svi oni koji još nisu prešli na iPhone 7 ili jedan od dva nova Appleova uređaja znaju kako je to živjeti u malo prostoru, barem kada je memorija mobitela u pitanju, piše Mirror.

Ažuriranjem aplikacija te snimanjem videa i fotografija vrlo brzo ćete napuniti svoj mobitel, a kada se to dogodi onda neće biti mjesta za nove fotografije.

Naravno, dodatni prostor na mobitelu možete stvoriti tako što ćete svoje fotografije i videe povremeno preseliti u oblak ili na neku eksternu memoriju. To, međutim, zahtjeva planiranje i novac koji možda nemate.

S druge strane, prostor možete stvoriti i brisanjem starih fotografija, međutim to znači da morate donijeti odluku koje su vam fotografije draže, što nije uvijek lako.

No, što ako vidite neki unikatni prizor koji jednostavno morate dokumentirati, a nemate memorije na mobitelu?

Postoji jedan trik kojim možete snimiti fotografiju čak i ako na mobitelu nemate dovoljno memorije.

Potrebno je samo otvoriti Instagram, odabrati kameru i snimiti fotografiju. Nakon toga, sačuvajte ekran, odnosno napravite screenshot i to je to.

I da, ne radi se o jednokratnom rješenju, naime takvih fotografija možete napraviti više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:59