IZLOŽBA U SPLITU

FOTO: MALI, VELIKI, ČUPAVI, OŠIŠANI... Ponosni vlasnici prošetali svoje četveronožne ljepotane, a posebno se isticala gigantska ženka pudla

 
 Nikola Vilic / CROPIX

Klub sportskih pasa Split i ovo ljeto organizira jubilarne desete "4 ljetne noćne izložbe pasa svih pasmina". Svečano otvorenje bilo je u četvrtak na Starome placu, a manifestacija završava u nedjelju, 30. srpnja.

Hrvatski kinološki savez za tu prigodu angažirao je suce iz Velike Britanije, Srbije, Hrvatske, Argentine, Rumunjske, Irske, Švedske, Južnoafričke Republike, Malezije, Slovenije, Portugala, Španjolske, Belgije i Grčke - svi oni ocjenjivat će pse i na kraju izabrati najljepše.

Ponosni vlasnici prije izložbe kupali su, češljali i uređivali svoje ljubimce kako bi ih sucima pokazali u najboljem izdanju.

Prije svečanog otvorenja, organizator izložbe upozorio je vlasnike na standardno visoke temperature u Splitu, koje itekako mogu naškoditi životinjama.

- Ne ostavljajte pse u automobilu ili kamp-kućici. Ukoliko se to dogodi, postoji mogućnost zapljene psa uz pomoć policije. Brinite se o svome psu. Ne ostavljajte psa bez nadzora u kavezu - piše na njihovoj službenoj internetskoj stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 23:04