Humanitarna akcija

POMOZIMO PEPPI! Pas kojem je netko sjekirom odrezao dvije nogice treba našu pomoć!

Ovaj predivan i predobar pas nađen je kako jedva diše u svojoj ogromnoj boli. Umirao je danima, u žbunju, sam i u patnji.

Neki neljud mu je sjekirom odrezao obje zadnje nogice.


Nepodnošljiv smrad već raspadnutog tkiva širio se oko njega. Tko zna koliko dugo je tako ležao i strpljivo čekao svoj kraj. U ogromnoj boli, tuzi, gladi i žeđi. Onda su nekim čudom naišle volonterke koje su ga odmah odvezle do veterinara.


On ih je samo šutke gledao i čekao što će dalje biti. Kao da je slušao glasove i razumio svaku riječ. Iako je prošao kroz ogroman užas i muku, gledao ih je očima punim nade da će mu pomoći. Nije niti jednom zarežao. Nije niti jednom pokušao ugristi. Čak ni onda kada su ga tako bolnog i izmučenog nosili u automobil kako bi ga prevezli veterinaru.

Hitno mu je potrebna amputacija obje nogice. A Nakon toga rehabilitacija i narudžba psećih invalidskih kolica. Malenome Peppi je potrebna naša pomoć. Odreknimo se jedne kave i donirajmo.

Spasimo ga zajedno!!!

Dragi ljudi koji žele donirati to mogu učiniti putem PayPal servisa uplatom u ime sljedeće e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem ovog bankovnog računa, s obaveznom naznakom "Za Peppa":

ERSTE BANKA ZAGREB
Vl. računa - Irinea Habek
IBAN HR8624020063205032419
SWIFT ESBCHR22

Unaprijed hvala svima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:57