KREATIVAN LJUBITELJ ŽIVOTINJA

Svi dijele njegovu priču: Spasio je psa iz auta na plus 40 na krajnje domišljat način

Ilustrativna fotografija
 CC / Pixabay

Ostavljanje kućnih ljubimaca u zatvorenom automobilu na plus 40 problem je s kojim se susrećemo posvuda. Osim što se ovakav čin može prijaviti policiji ili, ako ste primjerice u glavnom hrvatskom gradu, Savezu udruga za zaštitu životinja Grada Zagreba (SUZA), građani su najčešće na mukama - razbiti staklo privatnog automobila, spasiti životinju i riskirati tužbu ili ne.

Priča Amerikanca koji se našao u takvoj situaciji i spasio psa bez razbijanja stakla proširila se društvenim medijima. Evo što je napisao:

‘Vidio sam umirućeg psa zatvorenog u automobilu na 40 stupnjeva Celzijevih s prozorima otvorenim nekoliko centimetara. Policija nije htjela izaći na teren pa sam morao smisliti nešto.

Umjesto da razbijem prozor i suočim se s mogućom tužbom, otišao sam u garažu, uzeo usisivač, gurnuo jedan kraj cijevi u svoj automobil s upaljenom klimom na najjače, a drugi kraj sam uspio ugurati kroz prozor jadnom psu.

Ispalo je da je muškarac otišao do tate i pronašao ga na podu kuhinje sa srčanim udarom, nazvao hitnu pomoć i u panici odjurio s njima u bolnicu i zaboravio na svog prijatelja u automobilu.

Kad se konačno vratio, nakon gotovo sat vremena, počeo je plakati kao malo dijete kad je vidio što sam napravio i psa koji maše repom. Sve je završilo dobro i pokazalo se da muškarac obožava svog psa, još uvijek smo u kontaktu.’

Nepoznati se spasitelj doista našao u pravo vrijeme na pravom mjestu, a usto je bio kreativan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:50