ZENICA

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: MONSTRUMI KUJICU POLOMILI I ŽIVU JE ZAKOPALI 'Gladna je, mršava, pretučena, netko ju je samo strpao u sanduk...'

 
 Udruga Šapa

Stravičan slučaj mučenja životinja dogodio se u Zenici u utorak. Naime, slučajni prolaznik je na divljem deponiju na lokaciji Raspotočje pronašao sanduk u kojem je bila zakopana kujica, kojoj su prethodno polomljene noge.

Udruga Šapa

Životinja je teško disala te je imala vidljive ozljede po cijelom mršavom, izmučenom tijelu, a osoba koja ju je pronašla obavijestila je poznanicu koja je nesretnu životinju odvela veterinaru, pišu Nezavisne novine.

Kujica je zatim prebačena u kliniku za životinje u Sarajevu, gdje je ustanovljeno da su ozljede nastale udarcima. Životinji su polomljene noge i zdjelica, iščašen kuk, konstatirano je mnoštvo gnojnih rana po tijelu, a da sve bude gore, vidljivo je i da se nedavno oštenila.

Udruga Šapa

- Za život psa se i dalje borimo. Pas crne boje, teško pothranjen, mršav, polomljen, pretučen, stavljen svjesno od strane 'čovjeka' u drveni sanduk, živ zakopan, bačen na smeće je živ, bori se, a i mi se borimo s njim za neku bolju Zenicu u kojoj ovakva zlodjela ne prolaze u tišini i ne prolaze nekažnjeno. Pas sada ima ime, zove se Dona i Dona želi živjeti, stoji u priopćenju udruge "Šapa", koja se i našoj redakciji javila, s obzirom da, kako kažu, u Zenici nailaze na zid šutnje.

Udruga Šapa

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:12