POVRATAK OTPISANIH VOL. 4

VIDEO, FOTO: OSIJEK SLAVI DAN UDOMLJAVANJA Udruga Pobjede poziva sve ljude dobre volje: 'Pridružite nam se na obali Drave, i psi su dobrodošli!'

 Udruga Pobjede

Udruga Pobjede iz Osijeka četvrtu godinu za redom organizira veliko druženje za udomljene pse i njihove skrbnike kako bi promovirali i popularizirali udomljavanje te podsjetili na važnost prevencije napuštanja i provedbe pozitivnih politika.

Udruga Pobjede

Njihovo priopćenje povodom 'Povratka otpisanih vol. 4' prenosimo u cijelosti:

- Pridružite nam se u nedjelju 28. svibnja od 10 do 17 sati na lijevoj obali Drave (kod amfiteatra) kako bi zajedno slavili udomljavanje i obilježili sudbonosne dane kada ste rekli DA svojim kerovcima i postali faca (i za njih, ali i za nas) jer ste ih spasili udomivši ih - iz azila, s ulice, iz šinteraja…, odakle god.

Mi ćemo se, naravno, pobrinuti za dobro raspoloženje i to tako što ćemo vam osigurati:

- dobru mjuzu iz srca Martine Dragušice
- najbolju vege klopu na svijetu u sljedovima - doručak u 10 i ručak u 14 sati
- najbogatiju tombolu na svijetu
- aukcije uživo
- jeftinu i dobru cugu
- čitavu lepezu društvenih igara osmišljenih tako da se zabave i ljudi, ali i psi

Sve to odvijat će se pod budnim okom trenerice pasa Alenke Medak iz škole za Obuku pasa Prias i pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

Donacije prikupljene na 'Povratku otpisanih' idu za naše kerovce, kojih na skrbi imamo 180 i koji čekaju postati sretnici baš kao i ovi vaši.

Udruga Pobjede vodi Sklonište za napuštene životinje u Nemetinu, prigradskom naselju Osijeka. I dalje su jedno od samo šest skloništa u Hrvatskoj, a ukupno ih je registrirano 30, koje ne usmrćuje životinje nakon 60 dana, pa se u njihovu Azilu uvijek traži mjesto više.

Zajedno sa sugrađanima/kama i u suradnji sa svim sektorima društva nastoje promicati i provoditi politiku suživota sa životinjama, bore se za njihovo neusmrćivanje u skloništima i šire pozitivnu politiku zbrinjavanja napuštenih i nezbrinutih.

Postanite dio ove pozitivne priče, pridružite im se i pošaljite poruku o važnosti udomljavanja, odgovornog skrbništva i prevencije napuštanja životinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:41