NEVJEROJATAN PREOKRET

VIDEO: TRUDNICA PRIMILA NAJGORE VIJESTI, A ONDA SU JE IZNENADILI OVOM SLIKOM Ono što je ultrazvuk pokazao šokiralo je i doktore

Majka iz Kansasa dobila je najgore moguće vijesti koje roditelj može dobiti - jedan od blizanaca koje nosi gotovo sigurno neće preživjeti. Slab je i ima deformacije i na srcu i na mozgu. Međutim, utjehu im je pružila nevjerojatna slika snimljena na ultrazvuku kojoj se ni doktori nisu mogli načuditi.
 Screenshot YouTube

Ian i Brittani McIntire iz Hutchinsona u Kansasu nisu planirali još djece, a kamoli blizance. ‘Išli smo na redovni ultrazvuk u šestom tjednu kad su nam rekli da čuju otkucaje dva srca’, rekla je Brittani.

Prvo su bili u šoku, a zatim je šok prerastao u sreću i uzbuđenje, da bi na koncu saznali vijest koju nijedan roditelj ne želi čuti. Zbog rupe u srcu i abnormalnog razvitka mozga jedna beba nije rasla kako je trebala, prenosi FOX 31 .

‘On teži samo 250 grama dok njegova sestra ima 900 grama. Njegova jedina šansa za preživljavanje bila bi operacija srca, ali to ne mogu zbog oštećenja mozga’, priča Brittani.

I tako su iz pregleda u pregled saznavali loše vijesti, sve do utorka kad su doktori snimili ovu sliku: ‘Zapravo uopće nismo dobro vidjeli, ali nam je doktorica rekla da izgleda da se bebe u utrobi drže za ruke.’

Na ultrazvuku se može vidjeti Mason s lijeve strane koji je svojom malom ručicom uhvatio prst svoje daleko snažnije sestre Madilyn. ‘Kad promatraju preko ultrazvuka, većina blizanaca udara jedno drugo, rekla nam je doktorica, a kod naših se sestra zaštitnički postavila prema slabijem blizancu’, ispričala je Brittani.

Obzirom da je mala vjerojatnost da će Mason ikad upoznati svoju obitelj, McIntireovi su jako zahvalni na ovom trenutku jer će imati uspomenu na nešto posebno, imat će zajedničku sliku svojih blizanaca.

‘Budući da vijesti nisu dobre, ovo je jako lijepi trenutak. Znam da ga nosim, ali nekako nemam osjećaj da sam tu za njega. Jedino je ona ta koja zapravo može biti uz njega i za koju se on drži, a to me tješi. Ako ne preživi do poroda, barem neće biti sam’, rekla je majka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:33