DUALTABS

Kada ste izloženi pojačanim naporima....bitno je prije svega osnažiti svoj organizam.

DUALTABS od TWINLABA je snažna i cjelovita vitaminsko mineralna formula koja zadovoljava povećane potrebe za nutrijentima. Sadrži prirodne oblike vitamina i minerala maksimalne iskoristivosti sa pravovremenim i postepenim vremenskim otpuštanjem.

Zbog svog sastava predstavlja idealan odabir za osobe pod pojačanim naporima, izložene stresu, sportaše, profesionalce i rekreativce ili za one koji pate od proljetnog umora.

Povećane potrebe za vitaminima i mineralima imaju starije osobe, kronični bolesnici, rekonvalescenti, pušači te osobe sa smanjenom apsorpcijom hrane,..

Ova jedinstvena dvoslojna tableta u vitaminskom sloju sadrži hidrosolubilne vitamine sa vremenskim otpuštanjem te liposolubilne vitamine za potporu fizioloških funkcija. U mineralnom sloju nalaze se minerali u prirodnim i keliranim oblicima za potpunu i brzu iskoristivost. Specijalna tehnologija izrade smanjuje neželjene interakcije vitamina i minerala te omogućuje bolju apsorpciju i iskoristivost. Dualtabs je formula maksimalne stabilnosti i kvalitete, izrazito bogata vitaminima B skupine koja sadrži specijalno obloženo željezo kako bi se smanjile probavne smetnje.

Zaštićena biljna baza s probioticima poboljšava apsorpciju i iskoristivost vitamina i minerala. Ekstrakt acerole i šipka bogati je prirodni izvor vitamina C i antioksidansa. Kompleks bioflavonoida citrusa (rutin i hesperidin) sadrži biljne tvari sa zaštitnim djelovanjem na stjenke krvnih žila. Probiotička kultura Lactobacillus acidophilus regulira fiziološku crijevnu floru. Enzimski kompleks sadrži bromelain i papain, prirodne proteolitičke enzime iz ananasove palme i papaje za optimalnu razgradnju i iskoristivost hrane koji dinamički djeluju na probavu nakon obroka.

Dvoslojna formula Dualtabs sa vremenskim otpuštanjem omogućuje postizanje optimalne i konstantne koncentracije aktivnih komponenti u organizmu, pa nije potrebno uzimanje tableta više puta na dan.

Neto količina: 100 i 200 tableta

http://farmex.hr/linija-twinlab/multivitamini-i-minerali/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:44