POBRINITE SE ZA SVOJE ZDRAVLJE!

Modus Health Card u Jutarnjem listu 2. studenog svakom čitatelju daruje 225 kuna!

Samo tri koraka dovoljna su da se pobrinete za svoje zdravlje. Potražite besplatni kod u Jutarnjem listu, skinite aplikaciju Modus Health Card i 30 dana potpuno besplatno koristite popuste na preglede u brojnim renomiranim javnim i privatnim zdravstvenim ustanovama.

O čemu je zapravo riječ? U suradnji s Modus Health Cardom predstavljamo i omogućavamo potpuno besplatnu aplikaciju, u trajanju od 30 dana, koja se aktivira uz pomoć jedinstvenog koda. Uz njegovu pomoć će svi čitatelji moći koristiti popuste i do 50 posto u zdravstvenim ustanovama, partnerima koji se brinu o vašem zdravlju. Ovaj projekt obuhvaća mrežu javnih i privatnih zdravstvenih ustanova i tvrtki koje su povezane sa zdravljem čovjeka, a koje pružaju svoje usluge hrvatskim građanima i turistima koji dolaze u Hrvatsku. Uz pomoć aplikacije po povoljnim cijenama možete obaviti brojne preglede. Primjerice, u poliklinici Sveti Rok umjesto za 1600 kuna, kolika je redovna cijena magnetske rezonance, platit ćete samo 750 kuna. Za isto toliko novca možete se pregledati “od glave do pete” na sistematskom pregledu koji je također dostupan upola jeftinije i po promotivnoj cijeni od 750 kuna.

Etela Medical Center čitateljima Jutarnjeg lista koji skinu aplikaciju nudi deset dana fizikalne terapije s četiri procedure za 1500 kuna (redovna cijena 3500 kn).

Trudnica ste? Želite svojih devet blaženih mjeseci pamtiti kao predivno iskustvo? Ne brinite se, i to smo riješili. Javite se u polikliniku Veritas i ponesite svoju Modus Health Card. Po promotivnoj i upola nižoj cijeni od svega 1500 kuna možete dobiti kompletno vođenje trudnoće s uključenim prvim pregledom u trudnoći, svim ultrazvučnim i kontrolnim pregledima u trudnoći, “anomaly scan”, konzultacijama i stalnom dostupnosti liječnika. Stoga se pobrinite da 2. studenoga kupite Jutarnji list i iskoristite promotivni kod Modus Health Carda.

Popis zdravstvenih ustanova u kojima možete ostvariti popuste potražite na www.modushealthcard.com ili na info telefon: 01/7899-653.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:39