IZGUBILA JE 40 POSTO KRVI

ŽENA SKORO UMRLA NAKON ŠTO JOJ JE TIJEKOM SEKSA PUKLA CISTA NA JAJNIKU Počelo ju je boljeti u trbuhu odmah nakon odnosa pa je otišla u bolnicu

 Profimedia, Alamy

Kineskinja Xiao Qing (26) skoro je umrla nakon što joj je tijekom seksa s mužem pukla cista na jajniku, piše The Independent.

Umjesto uživanja s mužem kojeg nije vidjela šest mjeseci, Qing je nakon seksa odmah otišla u bolnicu jer je osjetila bol u trbuhu. Tamo je otkriveno da joj je tijekom seksa pukla cista na jajniku te da je izgubila 40 posto sve svoje krvi.

Doktorica Huang Mei iz bolnice u Hunanu rekla je Xiaoxiang Morning Postu da Xiao Qing nije bila trudna, ali da je CT pokazao da joj je trbušna šupljina puna krvi.

Doktorica Huang je na Xiao Qing izvela dijagnostičku laparoskopiju te je utvrdila da joj je peritonealna šupljina puna krvi.

"Izgubila je otprilike 1.500 mililitara krvi u abdomenu, što je približno 40 posto od ukupne količine krvi koju ima u svom organizmu", rekla je doktorica Huang. "Da je došla kasnije, bila bi u životnoj opasnosti."

Na svu sreću, Xiao Qing je preživjela.

Doktori su međutim tijekom pregleda utvrdili da je Qing imala i tri centimetra u promjeru veliku cistu i na desnom jajniku. Ta joj je cista operativno uklonjena.

Prema doktorici Huang, cista na lijevom jajniku Xiao Qing mogla je pući iz dva razloga. Cista je mogla pući ili zbog visokog krvnog tlaka koji je nastupio tijekom menstrualnog ciklusa ili strastvenog seksa s mužem.

Kineskinja se prema dostupnim informacija uspješno oporavlja od operacije.

Ciste na jajnicima česta su pojava kod žena te ih uobičajeno ne prate nikakvi simptomi. Najčešće se pojave i nestanu bez potrebe za liječenjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 21:45