RIJEŠEN MISTERIJ

'BILA SAM POTPUNO ŠOKIRANA' Tinejdžerka je bila u očaju nakon što je dobila 22 kile poslije rigorozne dijete, ali pravo iznenađenje tek ju je čekalo!

Constance Whitton s djetetom Sethom
 Facebook: Constance Whitton
 

Connie Whitton (19) iz Barnsleyja u engleskoj pokrajini South Yorkshire nemalo se iznenadila kad je saznala pravi razlog iza svojeg nenadanog i misterioznog nakupljanja kila, piše britanski Daily Mail.

Naime, simpatična je gospođica saznala da je trudna tek kad je doslovno otišla u bolnicu da se porodi.

Connie je vrlo naporno radila na tome da smršavi, kada je najednom ponovno počela dobivati na težini, gotovo 22 kile prije odlaska u bolnicu. Žalila se na konstantne bolove u leđima, ali je svejedno nastavila sa svojim životom kao da je sve normalno dok napokon nije otišla na pregled kod doktora.

Tada je, na svoje iznenađenje, saznala da je zapravo trudna 9 mjeseci te je samo 4 sata kasnije rodila svojeg sina Steha.

Prije nego je zatrudnila Connie je rigoroznom dijetom skinula više od 20 kilograma i stekla novo samopouzdanje u vezi svojeg tijela, a kada se nanovo počela debljati, objavljivala je svoje fotografije na Facebooku u vezi "misterioznog nakupljanja težine".

No, kako je osjećala sve veću bol u leđima, ova je tinejdžerka, koja je tijekom trudnoće pila alkohol i išla u teretanu, naposljetku otišla u bolnicu na pritisak svoje majke. I dok je liječnik tražio infekciju, umjesto nje čuo je - otkucaje srca. Iako nije imala jutarnje mučnine, niti izrazito ispupčen trbuh, a nije ni osjetila kretanje svojeg djetata u utrobi, Connie je bila trduna.

- Bila sam u šoku. Mislila sam da sam u ranijem stadiju trudnoće kad mi je doktor rekao da ću imati dijete, a on mi je rekao da ću roditi za nekoliko sati. Saznala sam da sam trudna u 9 ujutro, a Seth je bio u mojim rukama u 1 popodne. Ta četiri sata bila su mojih devet mjeseci trudnoće - rekla je Connie.

I dok su Connie i njezin dečko Liam planirali dijete, nisu mu se nadali ovako rano. Svejedno kažu da im je ovo "najbolja stvar koja se ikada dogodila". Mali Seth rođen je kao potpuno zdravi dečkić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:45