ZOE SALDANA

'BILA SAM ŽRTVA VRŠNJAČKOG NASILJA' Holivudska glumica progovorila o traumama iz djetinjstva i otkrila zašto više vjeruje psihoterapeutu nego majci

 INSTAGRAM

Zoe Saldana slovi za jednu od najljepših žena u Hollywoodu, bogatstvo joj se procjenjuje na 275 milijuna dolara (oko 1,9 milijarde kuna), od 2013. sretno je udana za talijanskog umjetnika Marca Perega, s kojim ima trogodišnje blizance Bowieja i Cyja te dvomjesečnog Zena, ali život joj, tvrdi glumica, nije uvijek bio ovako idiličan.

Zvijezda blockbustera 'Avatar' u iskrenom razgovoru za časopis Balance prisjetila se kako se poslije očeve pogibije u prometnoj nesreći, kad joj je bilo samo devet godina, s majkom portorikanskih korijena i dvije sestre iz SAD-a preselila u tatinu rodnu Dominikansku Republiku.

- Bila sam tiha i povučena, nisam se znala izboriti za sebe, a prilagodba na novu sredinu osobito mi je teško pala jer sam odmah po dolasku postala meta zlostavljača u školi. Maltretirali su me jer sam loše pričala španjolski, a zbog vršnjačkog nasilja još sam se više izolirala od svijeta - rekla je Zoe.

Glumica je dodala kako se još godinama poslije, čak i nakon što se kao 15-godišnjakinja vratila u New York, osjećala manje vrijednom jer je bila drugačija od većine.

- Maltretiranje bilo koje vrste ostavlja duboke ožiljke, to sam osjetila na vlastitoj koži. Srećom, danas sam pametnija i ne bojim se potražiti pomoć psihoterapeuta kad se nađem u problemu. Naravno, majka je uvijek tu uz mene, ali ona je pristrana, što je normalno jer me voli. Objektivni stručnjak barem neće uljepšavati stvari samo da bih se ja osjećala bolje - iskrena je Saldana.

#nationalsiblingday ❤

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:16