NERAZDVOJNI ČITAV ŽIVOT

BRAČNI PAR IZ SPLITA PREMINUO NA ISTI DAN NAKON 50 GODINA BRAKA 'Pronađeni su mrtvi u stanu, njemu je vjerojatno puklo srce zbog gubitka supruge'

 Foto: Damjan Tadić / CROPIX / Foto: Damjan Tadić / CROPIX

Supružnici Igor (80) i Sandra S. (78) nakon više od 50 godina braka, u stanu u Starčevićevoj ulici u Splitu, pronađeni su mrtvi.

Nije bilo tragova nasilja, tako da nije niti naložena obdukcija, a istražitelji koji su stigli u stan potvrdili su da su Igor i Sandra bili mrtvi dva-tri dana.

Najstrašnije je možda to što je prvo preminula Sandra, a tek potom, gotovo 24 sata kasnije, i njen suprug Igor. Bio je teško pokretan te nije uspio dozvati pomoć na vrijeme, prije nego li je i njemu pozlilo i vjerojatno 'puklo' srce zbog gubitka partnera, piše Splitski dnevnik.

Susjedi su bračni par desetljećima viđali kako, šetaju prema Marjanu, zapravo bilo gdje, bili su nerazdvojni. I ostali sustanari potvrđuju kako su ih često viđali skupa, a kako posljednjih mjeseci nisu više izlazili zbog teško narušenog zdravlja (oboje su između ostalih tegoba imali dijabetes, a Igor je teško hodao). Da ih već nekoliko dana nema primijetila je žena koja im je donosila hranu te Igorova sestra kojoj je bilo sumnjivo što se ne javljaju.

Neobičan zadah osjetila je u srijedu susjeda etažu iznad, nije međutim znala porijeklo no do tada su pred ulazom stigli istražitelji i Hitna, piše Splitski dnevnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:14