ISPRIKA I ZAHVALA

DIRLJIVO PISMO SKUPLJAČICE LOPTICA KOJE JE ZAMALO RASPLAKALO TENISKU ZVIJEZDU 'Ispričavam se što sam zakazala, pokupila sam virus...'

Jo-Wilfried Tsonga pomaže Giuliani prošle godine
 Issei Kat / REUTERS

Tijekom prošlogodišnjeg Australian Opena svjetske je medije obišla jedna vijest koja se nije ticala uspjeha nekog od natjecatelja. Naime, u toku meča francuski tenisač Jo-Wilfried Tsonga primijetio je da djevojka koja skuplja loptice na terenu, jedva suzdržava suze nakon što ju je pogodila loptica.

Jo je zaustavio igru, a zatim je otišao provjeriti kako je djevojka. Očito je bila prilično potresena pa ju je uhvatio pod ruku i izveo s terena.

Nakon godinu dana Tsonga je otkrio da mu je djevojka, Guiliana, poslala dirljivo pipsmo zahvale, piše BBC.

‘Dragi g. Jo-Wilfried Tsonga,

Htjela sam iskoristiti priliku i zahvaliti vam što ste mi pomogli da izađem s terena. Ne znam sjećate li me se, ali ja sam ona cura koju ste ispratili s igrališta.

Ovom prilikom bi vam se također htjela ispričati što za svaki put kad ste zatražili lopticu, ali vam je ja nisam odmah dobacila ili nisam vidjela.

Pokupila sam virus čega nisam bila svjesna pa sam zbog toga osjećala vrtoglavicu i glavobolju. To mi je utjecalo na vid i sluh.

Ispričavam se što svoje dužnosti nisam obavila na nivou koji se od mene očekuje.

Hvala vam na ljubaznosti koju ste iskazali. Doista cijenim što ste uočili da mij e potrebna pomoć i što ste bili toliko dragi i ispratili me s terena’, napisala je djevojka koja je tenisaču još poželjela sve najbolje u daljnjim natjecanjima i potpisala se: Giuliana, djevojka s loptama br. 180.

Tsonga je objavio pismo na Twitteru i zahvalio Guiliani, a status mu je podijeljen gotovo 2000 puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:39