OSTALI SAMI S MALOM DJECOM

FOTO: 'BILA SAM TRUDNA KAD JE SUPRUG UMRO, A SADA SAM SE PONOVNO ZALJUBILA' Dirljiva priča o supružnicima koje je spojila velika tragedija

 Facebook

Crystal i Jeremy Adkins s Floride na prvi pogled izgledaju neizmjerno sretno, no njihovi osmjesi kriju tužne priče, a upravo one su ih i povezale. Naime, i Crystal i Jeremy ostali su sami kada su njihovi partneri iznenada umrli, ostavljajući ih s malom djecom.

Crystal je čak bila trudna kada joj je suprug umro, piše britanski Mirror.

- Nisam nikad mislila da ću moći ponovno voljeti, no moja veza s Jeremyjem je posebna. Oboje znamo kako je to biti zaljubljen dok su ujedno naša srca shrvana zbog gubitka - započela je svoju priču Crystal koja se za prvog supruga Jorgea udala u travnju 2007. godine.

U siječnju 2010. na svijet je došla njihova kći Isabella, a devet mjeseci nakon, Crystal je zatrudnjela drugi put. U veljači su saznali da će dobiti sina, a Jorge (29) je bio presretan. No nakon samo dva tjedna se srušio kada su se spremali ići u kupovinu.

- Zvao me iz spavaće sobe. Kada sam došla, vidjela sam kako leži na krevetu. Srušio se s Isabellom u naručju. Oči su mu bile zatvorene i bila sam prestravljena. U panici sam nazvala hitnu pomoć i počela s oživljavanjem, no nije reagirao. Dok je hitna stigla, njegovo srce prestalo je kucati - prisjeća se Crystal trenutka kada je njezin suprug umro od srčanog udara.

Zabrinuti da bi joj stres mogao naštetiti liječnici su pomno pregledali Crystal, a njezina majka preselila se kod nje kako bi brinula o Isabelli.

- Jedva sam preživjela te dane. SVaki put kad bi se beba ritnula, ja sam pomislila kako Jorge nije tu da to osjeti. Nisam mogla spavati jedne noći, pa sam na internetu pretraživala pojam 'trudna udovica'. Naišla sam na grupu potpore i našla utjehu razgovarajući s drugima koji su doživjeli sličan gubitak - ispričala je Crystal koja je tri mjeseca kasnije rodila dječaka Matthewa.

- Bio je to gorko-sladak trenutak. Kad sam ga čula da plače i ja sam zaplakala jer sam shvatila da je to dijete zadnji Jorgeov poklon meni - otkrila je Crystal.

No majčinstvo je nije moglo izvući iz depresije. Sada kaže kako su joj ti tjedni bili u magli. No dva mjeseca nakon poroda, nešto se promijenilo.

- Shvatila sam da ne mogu ovako nastaviti - odbaciti sve kada bi Jorge dao sve da vidi svoju djecu kako rastu. Vratila sam se na posao i sama osnovala grupu za potporu mladim udovicama.

Dvije godine kasnije Crystal je čula za mještanina Jeremyja Adkinsa, koji je izgubio suprugu Kristinu nedugo nakon što je rodila njihovo peto dijete.

Facebook
Jeremy i njegova bivša supruga

Odlučila je stupiti u kontakt s njim kako bi im se pridružio u grupi. Nije za to bio spreman no pristao je sastati se s njom na kavi.

- Pričali smo satima. Njegova je bol bila opipljiva dok mi je pričao o Kristini s kojom je bio od svoje 16. Ostali smo u kontaktu i nakon toga znali smo razgovarati do dugo u noć - otkrila je Crystal i priznala kako su tada otkrili da osim životne priče imaju sličan smisao za humor.

- Odjednom sam počela zamišljati budućnost s Jeremyjem. Tako smo se dobro slagali i znali smo kako se onaj drugi osjeća. Bila sam tužna zbog Jorgea, i mogla sam pred njim plakati, a i on je o Kristini mogao pričati koliko je htio. No pitala sam se ide li to sve prebrzo - ispričala je Crystal.

Jeremy je priznao kako mu je najteža stvar bila reći kćerima da više nikad neće vidjeti majku.

- Moja najmlađa kći, Eaven, imala je samo šest mjeseci, no više sam se brinuo kako će Mackenzie (14), Alexis (11), Savannah (9) i Sophia (7) reagirati - kazao je.

Par je odlučio ići polako i nekoliko mjeseci nakon predstavili su jedno drugog djeci. Nejgovim starijim kćerima tada je postalo jasno da Crystal usrećuje njihovog tatu i da ima nešto među njima.

Crystal i Jeremy odlučili su se vjenčati u ožujku 2015. Djevojčice su bile djeveruše, a Matthew je nosio prsten. Kraj njih su stajale slike njihovih bivših supružnika, kako bi svi njihovi voljeni bili prisutni.

Facebook

- Crystal mi je dala nadu i iako mi Kristina nikada nije prestala nedostajati, nova obitelj mi da je razloga za osmijeh - zaključio je Jeremy.

- Nekad je teško objasniti kako se osjećam. Život nije onakav kakvog sam ga zamišljala. Jorge nije taj koji vozi Isabellu u školu i ne igra se s Matthewom. I ja sam sama postala drugačija osoba. Puno sam toga naučila i postala hrabrija. Zahvaljujući Jeremyju više nisam slomljena i izgubljena - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:01