ČISTI LUKSUZ

FOTO: VJENČANJE GODINE U AUSTRALIJI Bosanka 'upecala' 34 godine starijeg multimilijunaša: 'Dragi, za svadbu trebamo dodatne zahode'

 Facebook

Bit će to najluksuznije vjenčanje u povijesti Australije: multimilijunaš Neville Crichton vjenčat će se sa svojom 34 godine mlađom zaručnicom bosanskohercegovačkih korijena Nadi Hasandedić 13. svibnja u Velikoj dvorani Sveučilišta u Sydneyju, obrazovnoj ustanovi staroj 167 godina.

Zbog velikog broja gostiju koje očekuju na svojoj svadbi, par je zaključio kako moraju izgraditi dodatne zahode vrijedne 20 tisuća dolara, što nije ništa naspram sveukupnoj cijeni vjenčanja koje se procjenjuje na oko milijun dolara.

Facebook

Pozivnice su već pozvane ranije ove godine, a prijatelj blizak 74-godišnjem Crichtonu otkrio je kako je mladoženja pristao napraviti dodatne zahode nakon što je Nadi zapikirala Veliku dvoranu kao idealno mjesto za vjenčanje.

Facebook

Crichton, čije se bogatstvo procjenjuje na 400 milijuna australskih dolara, obogatio se trgovinom luksuznim automobilima, a najpoznatiji je kao uvoznik Ferrarija za Australiju, dok je Nadi menadžerica u Christian Dioru.

Par je prije vjenčanja dio bogatstva potrošio na vilu vrijednu 33 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:51