SVE KAKO BI ON BIO PRISUTAN...

FOTOGRAFIJA KOJA JE SLOMILA SRCA MNOGIH Vjenčali se u bolnici gdje im dvogodišnji sin umire od raka mozga

 Facebook

I dok vjenčanja obično izazivaju bujicu emocija, teško je zamisliti kako je bilo Celiji i Geffu Kinzel koji su zavjete izmjenili u bolničkoj kapelici u gradu Columbus u Ohiu.

Naime, sudbonosno 'da' izrekli su dok je kraj njih spojen na infuziju bio njihov dvogodišnji sin Logan koji umire od uznapredovalog tumora na mozgu.

Fotografija mladih roditelja koji su nakon vjenčanja nosili sina u naručju u bolničku sobu ubrzo se proširila interetom.

- Slikala sam ih dok su hodali hodnikom na putu do njegove sobe. Prizor je bio toliko tužan. Ali, ipak, govori i o hrabrosti, ljubavi i sposobnosti pronalaženja sreće i radosti u najtežim trenucima u životu - rekla je Celijina majka i dodala kako je dječak operiran prošle godine kada mu je uklonjen tumor s mozga te da je prošao ciklus kemoterapije.

Svi su se nadali da će ozdraviti, no, krajem godine njegovo stanje se naglo pogoršalo. Pronašli su mu nekoliko novih tumora na mozgu kao i na leđnoj moždini.

Roditelji su potom vjenčanje, koje je bilo planirano za 2018. godinu, odlučili čim prije organizirati u bolnici kako bi i Logan mogao sudjelovati.

- Svi su duboko dirnuti ovom fotografijom. Zaista se nadam da će to potaknuti svijest o tumorima kod djece. Prije nego se ovo dogodilo Loganu, vjerovala sam kako je to vrlo rijetko. Nadam se da će drugi ljudi shvatiti koliko se to često zapravo događa - rekla je Celia za ABC News.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:43