SVI JE VOLE

GOSPOĐA IRENA VEĆ ČETVRT STOLJEĆA TJEŠI STUDENTE POLITOLOGIJE Majka četvero djece ispratila je brojne generacije s fakulteta, najviše uživa u hobijima

 Facebook

Fakultet političkih znanosti pokrenuo je na svojoj stranici na Facebooku projekt obilježen hashtagom #meetFPZG, drugim riječima ‘upoznajte FPZG’. Kroz njega, nalik projektu Humans of Zagreb, upoznajemo zaposlenike fakulteta i studente, doznajemo nešto o njima i njihovom životu.

Tako su u petak predstavili gospođu Irenu Rajić koja već 23 godine na tom radnom mjestu brine da prostorije na fakultetu budu čiste. No, ona je vrlo često u toku više od dva desetljeća radnog staža bila oslonac i rame za plakanje brojnim studentima koji su razočarani izlazili s ispita.

Kako piše Srednja.hr, Rajić se sprijateljila sa zaista puno studentskih generacija.

Inače je majka četvero djece, ima četvero unuka te nekoliko zabavnih hobija. Evo što su o njoj sami napisali:

‘Naš #meetFPZG se nastavlja! Upoznajte Irenu Rajić, našu tetu spremačicu!

Majka četvero djece te jednako toliko puta baka sebe opisuje kao osobu koja se voli družiti s ljudima. Nije ljubitelj televizije i modernih tehnologija, ali zato mir pronalazi u cvjećarstvu i vrtlarstvu kojima se bavi u slobodno vrijeme. Nije bitno je li cvijeće kućno ili vanjsko, kaže, jer uživa u svakom pogledu svog hobija.

Tijekom 23 godine provedene na #FPZG-u upoznala je i sprijateljila se sa zaista puno studentskih generacija te je mnogim studentima bila rame za plakanje u vrijeme stresnog razdoblja ispitnih rokova.

Odnedavno je naša Irena, uz cvijeće i vrt, pronašla vremena za još jedan hobi. Na svom imanju u okolici Zagreba uzgaja više od 40 pilića.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:44