BIVŠA BB ZVIJEZDA

'IMALA SAM PROPUH U GLAVI, ALI BILO MI JE LIJEPO' Gdje je i što danas radi djevojka koja nas je zabavljala pričama o zagrebačkom trajektu i Kentučkiju

 INSTAGRAM
 

Tanja Jovanović iz Dubrovnika sestra je naše uspješne plivačice Sanje Jovanović, ali svi je najviše pamte kao "neprikosnovenu kraljicu bisera" iz reality showa "Big Brother", u kojem je sudjelovala 2006. godine.

Osim što je u izolaciji pred kamerama ljubovala sa sustanarom Antom, Tanja je gledatelje zabavljala i nevjerojatnom količinom izgovorenih besmislica. Tako, primjerice, nije znala što je soja, Vinkovci i Vukovar bili su joj potpuna nepoznanica na zemljopisnoj karti, američku saveznu državu Kentucky ponosno je zvala "Kentučki", nije imala pojma što je tramvaj, ali zato je bila uvjerena da se Zagrepčani u svome gradu "voze trajektom".

Danas, 11 godina poslije, Tanja je u sretnom braku, djevojačkom prezimenu dodala je i suprugovo Matić, a postala je i majka prelijepog, zdravog dječačića.

Bivša reality zvijezda s obitelji živi u Njemačkoj, a pokrenula je i vlastiti YouTube kanal, na kojemu govori o temama koje su joj važne i koje je najviše vesele - majčinstvu i make-upu.

- Moj životni moto je educirati se i raditi na sebi te biti pozitivan - objašnjava Tanja, a u jednom videu osvrnula se i na vlastito sudjelovanje u realityju.

- Kad sam se prijavila u 'Big Brother' imala sam 19 godina. Napravila sam to iz dosade, htjela sam se zabaviti. Je li meni bilo lijepo, kao curi koja je imala veliki propuh u glavi, da, bilo mi je lijepo. Ali dobro razmislite jeste li spremni dati svoj život javnosti... Nije mi žao, ali to bih danas ponovila samo u snovima - zaključila je Jovanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 21:59