'ZNATE, ŽIVOT JE SKUP'

ISKRENA ISPOVIJEST MLADE SAMOHRANE MAJKE KOJA SI JE PRONAŠLA SPONZORA 'Bogat je, duplo stariji od mene i financijski mi osigurava sina...'

- Moj šestogodišnji sin ostao je bez oca prije pet godina, umro je od srčanog udara. Nitko to nije očekivao, a tako iznenada ostati bez jednog prihoda u kućanstvu otežalo mi je brigu za sina. Moja plaća predstavnice službe za korisnike bila je dovoljna da nam osiguram osnovne životne uvjete, no nisam mogla sinu omogućiti stvari koje bi trebao imati, poput boljeg ruksaka za školu - započela je svoju priču ova samohrana majka.

Život u SAD-u, posebice u gradu kao što je Los Angeles, poprilično je skup, a junakinja ove priče nije znala kako da osigura dodatna sredstva za svoje dijete.

Uz podršku prijateljice, odlučila prijaviti na web stranicu za žene koje traže sponzora, odnosno muškarce koji traže djevojke koje će im pružati određene usluge u zamjenu za novac.

- Iako većina ljudi pretpostavlja da se sve žene koje imaju sponzora seksaju za novac, to i nije točno. Možete same postaviti pravila kakva želite te odlučiti gdje povući granicu, odlučiti koga i koliko želite viđati te što će vaša druženja uključivati. Ja sam odmah odlučila da se ne želim upuštati u spolni odnos s nepoznatim muškarcima jer nisam takva osoba. Htjela sam se financijski pobrinuti za sina, ali ne i prodati svoje tijelo da to učinim - pojasnila je za Elle, a prenosi Slobodna.

I tako je izradila svoj profil na stranici SeekingArrangement gdje je započela online komunikaciju s nekoliko potencijalnih sponzora, od kojih ju je jedan naočiti i ugodni muškarac u kasnim šezdesetima zaintrigirao dovoljno da bi ga i osobno upoznala.

- Iako je dvostruko stariji od mene, podsjetila sam se da ovdje nije riječ o potrazi za romantičnom vezom te ugovorila sastanak. Otišli smo na večeru nekoliko puta i bio je savršeni gospodin, nikada me nije pokušao natjerati da mu uzvratim seksualnim uslugama i poštovao je granice koje sam postavila.

Kad sam mu rekla da imam sina, nije ni okom trepnuo. Pitao me o njemu, no nije inzistirao da ga upozna jer sam rekla da ta dva aspekta svog života nipošto ne želim miješati - ispričala je, napominjući da je od njihovog prvog susreta prošlo godinu dana.

- On je jedini sponzor kojeg imam. Naša veza nije seksualna, nikada me to nije tražio. Od mene očekuje prijateljstvo i društvo te očekuje da sam dostupna kad me nazove. Nalazimo se nekoliko puta mjesečno, usklađujemo rasporede i iako je moj sin prioritet, trudim se da se ni on nikada ne osjeća zapostavljeno.

Nađemo se u pravilu negdje na ugodnoj večeri te mi na kraju daje 500-600 dolara u gotovini ili ih uplati na moj račun koji sam otvorila za ove potrebe. Nismo dogovorili fiksnu cifru, no zna da novac koji mi daje trošim gotovo isključivo na sina - rekla je iskreno za Elle.

Njezin sin zna da postoji 'Tajni Djed Mraz' koji mu omogućava brojne stvari koje dobiva, no majka je odlučila da ih neće upoznati. I dalje je zaposlena te se trudi osigurati sredstva za život i samostalno, no cijeni doprinos svog sponzora koji joj olakšava da sinu omogući neke stvari koje samostalno ne bi mogla, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:28