POBJEDNICA 4. KRUGA NATJEČAJA

ISPOVIJEST ZANOSNE I MIŠIĆAVE KNINJANKE ANITE, VLASNICE BEACH BODYJA 'Radim u teretani, ali imam vremena za tulume, sportske aktivnosti i fakultet'

Anita Keskic
 

Bivša atletičarka i kandidatkinja za Miss sporta Hrvatske za 2017., zanosna i mišićava Anita Keškić, pobjednica je četvrtog kruga ljetnog Beach Body natječaja Jutarnjeg lista.

- Na trećoj sam godini fakulteta i zapravo se bavim fitnessom svakog dana u teretani. Ljubav prema sportu je ostala iz mlađih dana - kaže 22-godišnja Anita.

Anita je studentica na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, što je bio logičan odabir budući da iza sebe ima sportsku karijeru. Kao kadetkinja bila prvakinja države u skoku u dalj te brončana na dvoranskom prvenstvu Hrvatske u utrci na 60 metara. Na te je rezultate posebno ponosna i danas, iako se više ne bavi atletikom.

- Nakon prestanka bavljenja ozbiljnijim i profesionalnijim sportom, željela sam se nastaviti baviti sportom, te sam zbog toga razloga i upisala KIF, kako bih nastavila djelovati, usavršavati se i raditi u tome području - objašnjava lijepa Anita.

Ova Kninjanka rođena u Splitu trenutačno uz faks radi i u teretani, gdje vodi grupne programe i individualne treninge. A tijekom radnog vremena odradim i vlastiti trening kako bih održala top formu.

- Ne treba mi pretjerana motivacija za trening jer je to s godinama postalo dio moje rutine - dodaje Anita. Kaže da uživa u svakom treningu, koji ne smatra obvezom ili opterećenjem. Najdraži joj je onaj osjećaj zadovoljstva nakon dobro odrađenog treninga kada pršti od energije i zdravlja.

- Dan mi je tijekom godine u potpunosti ispunjen od osam sati ujutro do 11 sati navečer. I takav aktivan način života mi odgovara jer smatram da se uz faks treba usavršavati i u praksi - zaključuje.

No, uz faks i posao, ipak stigne uživati s prijateljima i otići u provod.

- Naravno da nađem vremena i za sebe i za, nazovimo to, ‘klasični’ studentski život, jer smatram da treba postojati neka ravnoteža i umjerenost u svemu - smatra Anita, koja je bila jedna od kandidatkinja za ovogodišnju Miss sporta Hrvatske. Natjecala se u konkurenciji tridesetak mladih sportašica, no titula joj je izmakla.

Stručni sud posebno je pohvalio Anitin način života koji prakticira od djetinjstva, a sada ga uspješno održava uz posao i fakultet.

- Anita je primjer zdravog načina življenja jer je u sportu od malih nogu i on je postao dio njenog svakodnevnog života. Kratki treninzi, zdrava prehrana i ustrajnost ključ su njenog odličnog beach bodyja. Sviđa nam se i to što ona uz svoj zgusnuti radno-studentski život uspijeva pronaći ravnotežu i dobro se zabaviti! Bravo, Anita! - smatra kineziologinja Dora.

IMATE LI BEACH BODY? ODLUČIT ĆE STRUČNI TIM JUTARNJEG.

PRIJAVITE SE!

Volite vježbati i totalno ste FIT? Otkrijte svoju formulu za uspjeh i osvojite vrijedne nagrade. Pošaljite fotografiju cijele figure, obucite zaštitni znak ljeta - kupaći kostim i podijelite svoju formulu za idealni Beach Body. Svoje podatke, fotografije i kratke opise šaljite na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Nagradni fond vredniji je od 2000 kuna, a najbolje priče i fotografije objavit ćemo u Jutarnjem listu i na portalu Jutarnji.hr. Darujemo opremu za vježbanje Champion iz Sport Visiona, dijagnostiku lokomotornog sustava tvrtke Biotrening, paket suplemenata Nutrimedica te Niveinu kozmetičku košaricu.

Kandidati u užem krugu:

Marina Vidos

Dolazim iz Imotskoga, a sezonski radim u Makarskoj i uz to treniram 3 do 4 puta tjedno, kuham, spremam, pripremam i učim. Vježbanjem se bavim oko dvije godine, a u teretanu sam krenula prije 10 mjeseci. Smatram da je ključ uspjeha ostati uporan.

Herman Vukušić

Aktivno sam se bavio nogometom, atletikom, tenisom i stolnim tenisom. Sada svakodnevno rekreativno igram tenis i redovito trčim, a u slobodno vrijeme radim na građevinskim radovima obiteljske kuće za odmor. Nikad nisam kročio u teretanu. Ishrana mi se isključivo bazira na prirodnim proizvodima kao što su grah, špek i luk. Ne koristim makrobiotsku prehranu i nikad nisam tražio savjete nutricionista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:03