ZARAĐIVALA NA PACIJENTIMA

KLIJENTICU OSLOBODILA DEMONA KOJI SU JE OPSJEDALI I TO JOJ NAPLATILA 22 MILIJUNA KUNA Nije završila srednju, ali ima kliniku za egzorcizam i duhovno

 Screenshot
 

BOSTON - Samoproglašena psihijatrica zaradila je 3,5 milijuna dolara oslobađajući svoju klijenticu demona koji su je opsjedali, no vrag joj je došapnuo da pokuša izbjeći plaćanje poreza, pa je završila na sudu i proglašena krivom.

Sally Ann Johnson (41) sedam godina liječila je neimenovanu stanovnicu otoka Martha's Vineyard, ljetovališta za bogate i slavne kojoj je bilo više od 70 godina kada je upoznala svoju duhovnu iscjeliteljicu.

Johnson vodi vlastitu psihijatrijsku praksu Psychic Match Inc and Flatiron Psychic, iako nije nikada završila srednju školu što je nije priječilo da sebe prozove "duhovnom savjetnicom".

Saveznom sudu u Bostonu priznala je da nema diplomu i da je pokušala zaobići platiti porez na zaradu ostvarenu u 'psihijatrijskoj praksi' kao i na darove u novcu koje je primala.

“Iskreno rečeno nisam postupila kako treba", priznala je Johnson, kojoj prijeti do tri godine zatvora.

U više navrata živjela je kod svoje klijentice u Martha’s Vineyardu kako bi je liječila, a da bi umaknula poreznim vlastima služila se drugim imenima. Svoju pacijenticu, čijom se kreditnom karticom također služila, upućivala je da novčane doznake uplaćuje na tri različita bankovna računa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:36