PONOSNA NA REZULTATE

MLADA MAJKA S GOLEMIM GRUDIMA OTKRILA KAKO IH SMANJITI BEZ DA IDE POD NOŽ 'Mrzila sam ih, nisam mogla nositi lijepu odjeću, trčati... Sada sam sretna'

 Instagra,
 

Mel Chec, majka iz Britanske Kolumbije u Kanadi zapisala se na listu čekanja za operaciju smanjenja grudi, no umjesto da ode pod nož, željeni rezultat je uspjela postići samo vježbanjem i tvrdi da je to najbolja stvar koja joj se ikad, neplanirano, dogodila.

Chec je nedavno fotografije 'prije i poslije' vježbanja podijelila na svom Instagramu, a one prikazuju drastičnu transformaciju nakon godina vježbanja i zdrave prehrane.

Objavu dijeli Mel Cech (@melcechfit)

- Grudi su, jednostavno, tjelesna mast - objašnjava Chec i dodaje kako joj je jedna prijeteljica poslala fotografiju da je podsjeti koliko su velike bile njezine grudi i kako ih sada 'gotovo i nema'.

Objavu dijeli Mel Cech (@melcechfit)

- To je bilo prije sedam godina i mrzila sam ih. Nisam mogla nositi odjeću koju sam htjela, bilo mi je neugodno i imala sam osjećaj da zauzimaju 90 posto moje težine. Trčanje, skakanje, gotovo svaki pokret bio je nelagodan - opisala je Chec koja se u isto vrijeme, kad se zapisala za estetsku operaciju, borila s reumatoidnim artritisom.

Objavu dijeli Mel Cech (@melcechfit)

Nekoliko mjeseci kasnije upisala se u teretanu i počela vježbati s osobnim trenerom.

- Izbjegla sam operaciju, moj artritis je u remisiji i u najboljoj sam formi u životu - kazala je i pojasnila kako se rezultati ne događaju preko noći. Njoj je trebalo punih sedam godina.

Objavu dijeli Mel Cech (@melcechfit)

Objavu dijeli Mel Cech (@melcechfit)

- To što nisam morala na operaciju bila je najbolja stvar koja mi se neplanirano dogodila - kazala je Chec i savjetovala svim ženama koje muku muče s prevelikim grudima da prvo pokušaju s vježbanjem i prehranom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 22:32