STRAVIČNA SVJEDOČANSTVA

NE DOGAĐA SE SAMO U FILMOVIMA: NAJVEĆI SVADBENI DEBAKLI Istinite priče: Kako zaista izgleda kada netko prekine ceremoniju vjenčanja

 Profimedia, I love images

'Ako netko ima nešto protiv ovog braka, neka kaže sada ili neka zauvijek šuti', glasi rečenica koju svećenik izriče usred obreda vjenčanja, a cijela situacija obično prođe bez incidenata. I zaista, sabotaže se rijetko događaju, no da ih ima i u stvarnom životu, a ne samo u američkim filmovima, pokazuje nova rasprava na Redditu čiji su korisnici otkrili neke dramatične scenarije kojima su, kako tvrde, svjedočili.

- Je li tko od vas ikad prekinuo vjenčanje ili svjedočio nečem sličnom? Što se dogodilo u narednih 5 minuta? - upitao je jedan korisnik započevši raspravu.

Jedan korisnik prisjetio se kako je bio na jednom vjenčanju kada se za riječ javila mladenka.

- Okrenula se prema gostima i kazala 'Htjela bih zahvaliti kumi jer je sinoć spavala s mojim zaručnikom'. Potom je bacila buket i izjurila van. Ta priča se neko vrijeme čak vrtjela i na radiju.

U drugoj priči, bivši konobar na svadbi otkrio je kako je jednom svjedočio sceni u kojoj je gost na vjenčanju došao nekoliko sati ranije na mjesto zbivanja i počeo piti. Potom je, ispričao je korisnik Reddita, u ključnom trenutku ceremonije počeo vikati: Je***o nemoj to učiniti. On je šup**.'

U publici je nastala tišina, a ljudi sa šanka su ga ispratili van. Zaista bih volio znati što se kasnije s njima dogodilo - ispričao je bivši konobar.

Jedan je otkrio kako je sudjelovao na vjenčanju prijateljeve sestre i kako konzervativni roditelji mladenke nisu bili oduševljeni što se planira udati za razvedenog čovjeka koji je bio 10 godina stariji od nje.

- Na dan vjenčanja sve je bilo krasno. Prijateljeva sestra i njezin zaručnik bili su uzbuđeni jer će se vjenčati i pozvali su prijatelje i obitelj na vjenčanje na otvorenom. Sve je išlo glatko dok svećenik nije postavio ključno pitanje. I tada je otac mladenke ustao i rekao: 'Njezina majka i ja se protivimo'. Potom su nakon dugog oklijevanja ponovno sjeli.

No, ono što je uslijedilo šokiralo je sve goste. Naime, svećenik je kratko kazao 'Ok', a potom po planu nastavio s ceremonijom.

- Ne mogu zamisliti kako su se mladenka i mladoženja osjećali. Napetost u prostoriji je bila neizdrživa. No svejedno su se vjenčali.

Jedan korisnik ispričao je kako je njegov četiri godine mlađi brat bio taj koji je prekinuo jedno vjenčanje - i to kada se njihov otac ženio za svoju treću ženu.

Moj polubrat i ja smo bilo na svadbi. Imao je oko šest godina, a ja sam imao 10. Svećenik je pitao ima ili netko nešto protiv, a moj brat je vrlo ljubazno podignuo ruku. Moj otac ga je pitao zašto to čini, a on je odgovorio: 'Zato što želim da mi obećaš da ćeš me voditi u ribolov kad god je to poželim'.

Jedan korisnik je kazao kako je bio na vjenčanju kolege s fakulteta kada je jedan pijani prijatelj mladenke pokušao ustati i iskazati joj svoju ljubav.

- Mladenkin otac odmah je ustao i pijanog mladića izvukao za uši. Bilo je užasno smiješno kada je dečko zavrištao kao curica, no nisam se jedini smijao. Nekoliko ih je i pljeskalo - kazao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 09:04